زهرا شاکر در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه: فرهنگیان استان در رویداد اهدا جایزه ملی جوانی جمعیت شرکت کنند، اظهار کرد: رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت با محوریت رشد ازدواج و فرزندآوری در بخشهای رسانه، نخبگان، مدیران، خانوادهها، دستگاههای حاکمیتی، سازمانهای مردم نهاد، شرکتها و مؤسسات خصوصی برگزار میشود.
وی بیان کرد: پس از تصویب قانون در آبان ماه ۱۴۰۰ و ابلاغ این قانون به دستگاههای مربوطه برای اجرایی شدن، طبق بند پ ماده یک استانداران مکلف شدند از طریق شورای برنامهریزی و توسعه استان، راهبری، برنامهریزی، هماهنگی بین بخشی، نظارت و ارزیابی سطح استان را در مورد احکام این قانون بر عهده بگیرند.
شاکر یادآور شد: طبق ماده ۱۹ این قانون، بحث اعطای سالانه جایزه جوانی جمعیت مطرح است و هماکنون که ۱۵ ماه از ابلاغ قانون گذشته فرصتی فراهم شده تا ظرفیتهای فعال در حوزه جمعیت در هفت بخش خانواده، رسانه، سازمانهای مردم نهاد، نخبگان، شرکتها و مؤسسات خصوصی، دستگاههای حاکمیتی و مدیران بر اساس شاخصهای ابلاغی ستاد ملی جمعیت شناسایی و مورد ارزیابی قرار بگیرند.
وی با اشاره به اینکه هفته ملی جمعیت از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار میشود، عنوان کرد: فرهنگیان دارای خانواده چهار فرزندی موفق که سن مادر زیر ۳۵ سال است؛ همچنین مزدوجین سالهای ۱۴۰۱ به بعد که سن مرد زیر ۲۵ و سن زن زیر ۲۲ سال باشد به کمیته داوری دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت مستقر در دفتر امور زنان و خانواده استانداری معرفی میگردند.
مسئول امور زنان آموزش و پرورش البرز ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی هم که شرح وظایفی بر اساس قانون جوانی جمعیت داشتند و به رغم تمام محدودیتها اقداماتی در این زمینه انجام دادهاند، میتوانند در این فراخوان شرکت و به عنوان دستگاه برتر انتخاب شوند.
شاکر تصریح کرد: در آموزش و پرورش استان فعالیتهای متنوعی در راستای تحقق ماده ۳۳ قانون جوانی جمعیت انجام شده که به دبیرخانه مربوطه ارسال خواهد شد.
وی افزود: در این رویداد تجلیل از برگزیدگان، بحث جریانسازی و گفتمانسازی موضوع جمعیت به صورت گسترده مطرح است و این گفتمانسازی جزو اهداف اصلی این رویداد محسوب میشود.
نظر شما