۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۲۶

گزارش مهر؛

جای خالی هیئت نابینایان همدان در نشست ورزشکاران با استاندار

جای خالی هیئت نابینایان همدان در نشست ورزشکاران با استاندار

همدان- هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان با کسب ۵۰ مدال بین‌المللی و افتخارات بسیار دیگر در عرصه‌های ملی و فراملی چشم انتظار حمایت و توجه بیشتر مسئولین استانی است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: آخرین روزهای ماه مبارک رمضان بود که ضیافت افطاری و نشست صمیمی استاندار همدان با داوران، مربیان، قهرمانان و پیشکسوتان ورزش استان برگزار شد؛ در این مراسم جمعی از ورزشکاران به بیان دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و مشکلات ورزشی خود پرداختند اما روند انتخاب این افراد چگونه و از کجا نشأت می‌گیرد که به گفته برخی از ورزشکاران نابینا و کم بینای همدان، باز هم عده‌ای دیده نشدند و عده‌ای زیاد از حد دیده شدند؟

هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان با کسب ۵۰ مدال بین‌المللی و افتخارات بسیار دیگر در عرصه‌های ملی و فراملی مطرح است؛ هیئتی که از جمله هیئت‌های موفق در ورزش استان است به طوری که با تلاش‌های این هیئت، ورزشکاران روشندل در مسابقات کشوری و بین المللی تاکنون خوش درخشیده‌اند و از مصادیق اخیر آن هم می‌توان به کسب تنها سهمیه برای همدان در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ و حضور ۴ ملی‌پوش در اردوهای تیم‌های ملی اشاره کرد.

چندی است به گفته همین ورزشکاران می‌شنویم که تمرینات ورزشکاران این هیئت قربانی درآمدزایی شده و به دلیل اجاره سالن این ورزشکاران نمی‌توانند با خیال آسوده به ورزش قهرمانی خود بپردازند و به دلیل سانس‌بندی نیمه‌کاره تمرینات حرفه‌ای خود را رها می‌کنند؛ این در حالی است که تنها ۵ ماه تا آغاز بازی‌های آسیایی هانگژو باقی مانده است.

جای خالی هیئت نابینایان همدان در نشست ورزشکاران با استاندار

چرا نادیده گرفته شدیم؟

وحید علی‌نجیمی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: اخیراً ضیافت افطاری به میزبانی استاندار همدان و با حضور داوران، مربیان، ورزشکاران و رؤسای هیئت‌های ورزشی برگزار شد.

ورزشکار روشندل همدانی ادامه داد: این مراسم با حضور ورزشکارانی برگزار شد که قرار است به بازی‌های هانگژو اعزام شوند که متأسفانه از هیئت نابینایان و کم بینایان در این مراسم دعوت نشده بود.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌ها، کمبود جا را علت این رفتار عنوان کردند در صورتی که سوال بنده این است اگر کمبود جا بوده چرا صرفاً برای هیئت نابینایان بوده؟ ضمن اینکه چرا هیئت‌هایی که اصلاً ورزشکاری برای اعزام به بازی‌های آسیایی ندارند در این ضیافت حضور داشتند؟ و یا چرا هیئت همگانی که جز هیئت‌های قهرمانی نیست در این مراسم حضور داشت؟

نجیمی تصریح کرد: چرا هیئت نابینایان که در حال حاضر ۴ ورزشکار را در اردوی تیم ملی دارد نباید در این مراسم حضور داشته باشد و از مسائل و دغدغه‌های خود سخن بگوید؟ با این روند این سوال پیش می‌آید که آیا ترس از انتقادهای ما سبب شده که از هیئت ما در این مراسم دعوت نشود؟

وی با بیان اینکه از زمان آغاز به کار مدیرکل فعلی ورزش و جوانان همدان هیئت نابینایان وکم‌بینایان همواره به حاشیه رانده شده است، افزود: متأسفانه همدان حدود ۴ سال است که مدیر باتجربه و کاربلد به خود ندیده و در زمان ریاست مدیرکل فعلی هم ما تنها یکبار وقت ملاقات داشته‌ایم که آن یکبار هم از طریق معاون استاندار هماهنگ شد.

این ورزشکار روشندل همدانی تصریح کرد: متأسفانه به جای اینکه به فکر زمان باقی مانده تا آغاز بازی‌های آسیایی باشیم و به دنبال این باشیم تا تعداد نشان‌های خود را در این بازی‌ها افزایش دهیم بیشتر به دنبال حاشیه‌سازی برای هیئت‌ها هستیم.

علی‌نجیمی با بیان اینکه امیدواریم با این روند ۱۳ مدالی که در بازی‌های ۲۰۱۸ کسب شد کاهش پیدا نکند، افزود: مهرداد مرادی دارنده ۳ مدال طلای جهانی و همچنین مقام قهرمانی در مسابقات تونس و بسیاری افتخارات دیگر، تنها ورزشکاری است که از همدان و هیئت نابینایان به مسابقات المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ اعزام شد.

وی خاطرنشان کرد: اخیراً هم متأسفانه بچه‌ها را از پایگاه قهرمانی که متعلق به قهرمانان است، بیرون کردند و گفتند که سانس بعدی می‌خواهد شروع شود؛ در صورتی که پایگاه قهرمانی نباید سانس بندی باشد و در صورت سانس بندی هم ارگان‌های دولتی نباید استفاده کنند در صورتی که این اتفاق افتاد.

جای خالی هیئت نابینایان همدان در نشست ورزشکاران با استاندار

از همدان خواهیم رفت

دیگر ورزشکار روشندل همدانی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انتقاد ما به جهت حضور در ضیافت افطاری نیست بلکه تمام حرف ما این است که چرا هیئتی که حدود ۵۰ مدال برون مرزی برای استان و کشور کسب کرده هیچ جایگاهی در این مراسم نداشته اما هیئت‌هایی که جز ورزش‌های قهرمانی نیستند باید حضور داشته باشند؟

مهرداد مرادی گفت: این مراسم از این لحاظ برای ما بسیار حائز اهمیت بود که فرصت بسیار مناسبی برای بیان دیدگاه‌ها، مشکلات و دغدغه‌های هیئت بود و در حضور استاندار فرصت این را داشتیم که انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح و چاره‌اندیشی کنیم.

وی با اشاره به سانس‌بندی و مشکلات پایگاه قهرمانی هم خاطرنشان کرد: گفته می‌شود چون ما درآمدی نداریم ناچاریم پایگاه را اجاره بدهیم در صورتی که اگر نمی‌توانند درآمدزایی داشته باشند چرا مسؤولیت قبول می‌کنند؟ همه چیز پست و مقام نیست.

مرادی افزود: تقاضای ما از مسؤولین وزارت ورزش و جوانان این است که به این موضوع ورود کنند و ورزش همدان را از نابودی نجات دهند.

وی اضافه کرد: متأسفانه تا کنون مشخص نشده که قرار است چه جوایزی برای قهرمانان و نشان آوران درنظر گرفته شود؟ در صورتی که در مدیریت‌های گذشته یک سال مانده تا آغاز بازی‌ها به بچه‌ها حقوق می‌دادند.

مرادی تصریح کرد: ما (من و وحید علی‌نجیمی) از همدان خواهیم رفت و برای بازی‌های آسیایی هانگژو از شیراز یا کرمان شرکت خواهیم کرد و امیدواریم همدان بتواند تعداد نشان‌های گذشته را حفظ کند.

وی با اشاره به اقدامات دیگر استان‌ها در حوزه ورزش نابینایان اظهار کرد: در حالی که در استانی مثل هرمزگان عملیات اجرایی سالن چندمنظوره نابینایان و کم بینایان آغاز شده است اما متأسفانه در همدان سالنی که زمین آن متعلق به بهزیستی است و ۱۶ سال در اختیار هیئت نابینایان و کم بینایان بوده متأسفانه هیچ اقدام مؤثری برای آن انجام نشد که ما بتوانیم این سالن را پس بگیریم.

حال با این روند، امیدواریم به دور از هرگونه حواشی و با تدبیر، متولیان امر و مسؤولان ورزش و جوانان استان مانع از خروج قهرمانان هیئت نابینایان همدان و شرکت در مسابقات به نام دیگر استان‌ها شوند و دلسوزانه با دعوت از افراد صاحب فکر و نهادهای متولی برای بن‌بست هیئت نابینایان همدان چاره‌اندیشی کنند تا فرصت طلایی بازی‌های آسیایی هانگژو هم از بین نرود.

کد خبر 5760953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha