پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۲۳

توسط صیادان گیلانی انجام شد؛

افزایش وسعت استخرهای شنی به ۶۶ هزار مترمربع در دریای خزر

افزایش وسعت استخرهای شنی به ۶۶ هزار مترمربع در دریای خزر

رشت- مدیرکل شیلات گیلان از افزایش وسعت استخرهای شنی به ۶۶ هزار متر مربع در دریای خزر برای حمایت از جمعیت ماهیان توسط صیادان گیلانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کورش خلیلی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: صیادان گیلانی برای حمایت از جمعیت ماهیان دریای خزر، وسعت استخرهای شنی را به ۶۶ هزار متر مربع افزایش دادند.

وی با اشاره به اهمیت بازسازی ذخایر ماهیان دریای خزر، افزود: با راه اندازی این استخرهای ساحلی ۲۰ میلیون قطعه بچه ماهی سفید تولید و در رودخانه‌های استان رها سازی می‌شود.

خلیلی با بیان اینکه پیش از این وسعت استخرهای شنی در دریای خزر ۱۶ هزار متر مربع بوده است، ادامه داد: تکثیر و رها سازی بچه ماهی در خزر علاوه بر تأمین سبد صیادان گیلانی گامی مؤثر در حفظ ذخایر آبزیان دریای خزر است.

وی از تولید ۱۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی در ۳ مرکز بازسازی ذخایر ماهیان دریای خزر خبر داد و گفت: این مقدار ۳۰ درصد بیشتر از تعهدات استان است.

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه رها سازی بچه ماهیان در رودخانه‌های استان از اواسط خرداد آغاز می‌شود، اضافه کرد: استان گیلان ۴ هزار و ۵۰۰ صیاد فعال در ۴۶ تعاونی صید پره دارد.

کد خبر 5764004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha