به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی ظهر جمعه در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه ساوه با اشاره به روز کار و کارگر گفت: بقای تمام ملتها و تکامل مادی و معنوی انسانها، همیشه در پرتو کار و کوشش است، زیرا همه میدانیم که بشر در هر زمانی بواسطه کار و فعالیت نیازمندیهای خود را تأمین کرده و به زندگی خود نشاط بخشیده است.
وی افزود: اکثر بدبختیهای مادی و معنوی جامعه و تمام ذلتها، فقرها، محرومیتها و مفاسد فردی و اجتماعی مردم بهواسطه بیکاری و تنبلی و هوسرانی است. چنانکه بیشتر تجاوزات به مال، جان و نوامیس جامعه و افتادن در دامن ستمگران و گرفتاری به اعتیادهای خطرناک و آلودگی به زشتیها و گناهان در اثر سستی و بیکاری و تنپروری بوده است.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: ارزش و اهمیت واقعی که اسلام ۱۴ قرن پیش با عناوین مختلف و بیانات گوناگون برای کار و کارگر بیان کرده هنوز بشر به آن پی نبرده است.
وی ادامه داد: پستهایی در دست مدیران است باید فرصتی برای خدمت عبادتگونه قرار بدهند برخی عناصری که با اقبال مردم به جایگاه رسیدهاند همچنان پای سفره انقلاب دغدغه گسترش فرهنگ بیگانه و سبک زندگی شاهانه و اشرافیگری را داشته و در تکاپوی رونق بازار بیگانگان هستند.
رحیمی با اشاره به ضرورت محرومیت زدایی گفت: پس از ۳۸ سال، مناطق محرومی در این کشور وجود دارد که ضروری است توجه ویژه به محرومین داشته باشند.
امام جمعه ساوه به ۹ اردیبهشت ماه روز شوراها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این شوراهایی که در قانون اساسی پیش بینی شده، اگر به شکل درست و خوب تحقق پیدا کند بسیار فرآورده مفید و شیرینی برای کشور و ملت خواهد داشت، البته شرطش این است که این قانون خوب اجرا شود. مجموعه میتواند همفکری و قانون بگذارد و مصوبهای را تصویب کنند و به دست یک مدیر اجرایی بدهند و خود نیز بر اجرا نظارت کنند.
وی افزود: از آنجا که شوراها از مظاهر مشارکت مردمی و برای تسهیل امور مردم است اعضا ارتباط دائمی خود با مردم و حضور در میان آنان و اطلاع از مشکلات آنان را وظیفه مستمر خود بدانند و دسترسی مردم را به خود آسان کنند. و در آبادی شهر و روستا، فرهنگ اسلامی را فراموش نکنند.
نظر شما