۱۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۵۱

گفتگوی مهر با محمدرضا باهنر -1

اصلاح طلبان دغدغه مردم را نداشتند/ تورم و گرانی؛ پاشنه آشیل اصولگرایان

اصلاح طلبان دغدغه مردم را نداشتند/ تورم و گرانی؛ پاشنه آشیل اصولگرایان

تصور می کنم مردم خدمت بی منت اصولگرایان را باور دارند و گفتمان اصولگرایی در مجلس هشتم ادامه خواهد یافت، اگر برای رفع پاشنه آشیل خود یعنی مهار تورم و افزایش قیمتها چاره اندیشی کنند.

مهندس محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درگفتگوی تفضیلی با خبرنگار سیاسی مهر، دیدگاه های خود را در خصوص وضعیت تشکل سیاسی متبوعش، مسائل مهم داخلی و خارجی از جمله بحث انتخابات مجلس هشتم، ائتلاف اصولگرایان و اصلاح‌ طلبان، عملکرد مجلس هفتم و دولت نهم، مذاکره با آمریکا و انرژی هسته‌ای بیان کرد.

دغذغه اصلاح طلبان دغدغه های مردم نبود

باهنر در بخش اول این گفتگو در پاسخ به سئوالی در خصوص جایگاه کنونی اصولگرایان در نزد مردم گفت: اصولگرایان از انتخابات دوره دوم شوراها دوباره وارد گردونه قدرت شدند و این موضوع دو علت اساسی داشت. علت اول این رویداد وجود افراد و جناح های رادیکال و تند در اصلاح طلبان بود. جناح های رادیکال و تند اصلاح طلب سخنانی را به زبان می آوردند که خیلی مطابق با حرف دل مردم نبود. دغدغه های تصمیم گیران و تصمیم سازان جبهه اصلاح طلب با دغدغه های مردم منطبق نبود و مردم احساس می کردند آنان امور دیگری را برای خود مدنظر دارند. البته شاید دغدغه های آنان هم مهم بود اما دغدغه های مردم نبود.

نایب رئیس مجلس هفتم، علت دوم اوج گیری قدرت اصولگرایان را در عملکرد نامناسب اصلاح طلبان در دوره اول شورای شهر در کلانشهرها و بویژه در تهران ارزیابی کرد و اظهار داشت: طبیعی بود که وقایع شورای شهر اول دربست به پای اصلاح طلبان نوشته شود چرا که هم شورای شهر اول و هم دولت وقت، اصلاح طلب بودند.

باهنر ادامه داد: اختلافات درونی شورای شهر اول تهران تا اندازه ای اوج پیدا کرد که دولت اصلاح طلب، شورای شهر اصلاح طلب را منحل کرد و نتیجه این شد که حدود 6 الی 7 ماه، تهران شورای شهر نداشت.       

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: اگر در آن زمان، اصولگرایان شورای شهر اول را منحل می کردند، این اقدام را به نزاع های سیاسی ارتباط می دادند اما دولت اصلاح طلب در انحلال شورای شهر اول از قدرت قانونی خود استفاده کرد. 

باور مردم به خدمت بی منت اصولگرایان  

نماینده کرمان در مجالس دوره های دوم تا پنجم و هفتم، اظهار داشت: مردم پس از نا امیدی از اصلاح طلبان به اصولگرایان روی آوردند و پس از انتخاب آنان در شوراهای دوم، در مجلس هفتم و دولت نهم نیز به اصولگرایان رای دادند . اکنون تصور می کنم، مردم هنوز به گفتمان اصولگرایی اعتقاد دارند و جمع بندی آنان این است که اصولگرایان به دنبال خدمت بی منت هستند.

وی افزود: البته این امر به آن معنا نیست که هیچ نقدی به عملکرد اصولگرایان وارد نیست بلکه انتقاداتی به عملکرد ما نیز وارد است و باید آنها را جبران کنیم اما آنچه که به ذهن متبادر می شود این است که مجموعا گفتمان اصولگرایی در مجلس هشتم ادامه خواهد یافت.

رفع پاشنه آشیل ؛ شرط پیروزی دوباره اصولگرایان

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به دو پاشنه آشیل اصولگرایان اشاره کرد و گفت: اصولگرایان در خصوص مسئله تورم و افزایش قیمتها که برای مردم بسیار آزار دهنده شده ، باید چاره اندیشی کنند.

باهنر تورم موجود را ناشی از رونق اقتصادی و فعالیتهای بسیار دانست و تصریح کرد: دولت باید در این زمینه، اقدامات جایگزینی لازم را انجام دهد زیرا پرداخت وام های بسیار و همچنین کارهای عمرانی متنوع، تورم مقداری رشد داشته است.

دو پاشنه آشیل اصولگرایان تورم و گرانی است که برای مردم بسیار آزار دهنده شده و صرف نظر از دلایل موجه آن دولت باید چاره اندیشی کند.

وی افزایش قمیت نفت را عامل دیگر گرانی ها دانست و ادامه داد: افزایش قیمت نفت در جهان باعث افزایش قیمت روغن نباتی و گندم شده و لذا باید این فشار زیاد از مردم برداشته شود. چنانچه این مشکلات مرتفع گردد، مردم دوباره به اصولگرایان روی خواهند آورد و اصولگرایان هم با وحدت کامل می توانند، برنامه های انتخابات آتی را عملی سازند.

باهنر در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به سئوالی در خصوص امکان دو قطبی شدن انتخابات مجلس هشتم، تصریح کرد: دو قطبی بودن انتخابات خوب است اما باید مستقل ها هم به صورت فعال وارد این عرصه شوند.

از دو قطبی شدن انتخابات باید جلوگیری کرد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه انتخابات مجلس نباید در انحصار دو قطب باشد، گفت: از به وجود آمدن چنین حالتی باید جلوگیری کرد، مردم با آگاهی، باید انتخاب خود را داشته باشند.

وی همچنین نزاع بین اصولگرایان و اصلاح طلبان در عرصه انتخابات مجلس را بسیار ناپسند ارزیابی کرد و و در عین حال گفت: به پیروزی اصولگرایان در انتخابات پیش رو امیدوارم و برای به وحدت رسیدن اصلاح طلبان نیز دعا می کنیم.

جایگاه مناسب رایحه خوش خدمت در جبهه متحد

باهنر در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به سئوالی درخصوص جایگاه "رایحه خوش خدمت" در میان اصولگرایان، تصریح کرد: جایگاه این گروه در میان اصولگرایان مناسب است و ما در جبهه اصولگرایی سه ضلع را تعریف کرده ایم که رایحه خوش خدمت یکی از اضلاع قوی آن را تشکیل می دهد لذا امیدواریم که بتوانیم با تفاهم کارها را جلو ببریم.

 
افراد رایحه خوش خدمت مدعی هستند بیش از تمامی جریانها به رئیس جمهور نزدیکند، درحالی که ما معتقدیم همه اصولگرایان با رئیس جمهور رابطه نزدیکی دارند، 
باهنر
این عضو ارشد جبهه پیروان خط امام و رهبری در معرفی سه ضلع قدرتمند جبهه متحد اصولگرایان، گفت: یک ضلع جبهه پیروان خط امام و رهبری است که از گذشته طولانی، سابقه فعالیت دارد، ضلع دوم رایحه خوش خدمت است که افرادی آن را تشکیل می دهند که مدعی هستند بیش از تمامی جریانها به رئیس جمهور نزدیکند درحالی که ما معتقدیم همه اصولگرایان با رئیس جمهور رابطه نزدیکی دارند، و ضلع سوم هم متشکل از ایثارگران و آبادگران است.

جبهه متحد ضلع چهارم نخواهد داشت

باهنر با بیان اینکه ما اصولگرایان را در این سه ضلع تقسیم بندی کرده ایم و معتقدیم بالای 90 درصد اصولگرایان را پوشش می دهند، ادامه داد: عزیزانی که اذعان می دارند اصولگرا هستند، می توانند در یکی از این سه ضلع برای خود جایی پیدا کنند.

وی افزود: حال اگر گروهی مدعی شود که ضلع چهارم این جبهه است، باید وزنی داشته باشد و نمی توان، هر کسی که پرچمی را بلند کرد، به عنوان یکی دیگر از اضلاع جبهه معرفی کرد.

دبیر کل جامه اسلامی مهندسین گفت که ما به عنوان جبهه پیروان خط امام و رهبری آماده استقبال از این دسته از اصولگرایان هستیم ، اما نمی توانیم  آنان را به عنوان یک ضلع و یا رکن مستقل قبول کنیم چرا که این داستان نمی تواند ادامه پیدا کند.

باهنر در پاسخ به این سئوال که چرا برخی از اصولگرایان معتقدند چتر جبهه متحد 6+5 بسته است، افزود: اصولگرایانی که به این امر معتقدند همان 7 الی 8 درصدی هستند که در این بلوک ها نمی گنجند.

او در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه اگر این روند ادامه یابد آیا اصولگرایان ناراضی بوجود نمی آیند، تصریح کرد: این 7 الی 8 درصد اگر بدنبال یک چهارم اصولگرایی هستند ضمن احترامی که برای آنها قائلیم و علاقه ای که با آنان داریم، یک چهارم وزن را ندارند که بگوییم می توانند ضلع چهارم جبهه متحد را تشکیل دهند.

باهنر در پاسخ به این سئوال که آیا اصولگرایانی که هنوز به جبهه متحد نپیوسته اند، باید به طور حتم دارای وزن باشند، گفت: اگر بی وزن هم هستند باید به اندازه وزنشان توقع سهم بکنند چراکه اصولگرایان، بی وزن ها را هم در میان خود راه می دهند .

وی در ادامه به مجموعه ای بنام اصولگرایان اصلاح طلب اشاره کرد و اظهار داشت: می گویند دبیرکل این تشکل شخصی به نام سیدی رکنی است اما من که دارای 30 سال سابقه کار سیاسی هستم، او را نمی شناسم و نمی دانم کیست. اکنون او می آید و می گوید همه اصولگرایان و اصلاح طلبان باید زیر چتر بنده قرار بگیرند . این امر، توقعی بی جایی است.

به اندازه وزن احزاب رسمی باید از آنها حمایت شود

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص راهکارهای ترویج فرهنگ تحزب در کشور تصریح کرد: احزاب همزمان باید چند کار را با هم انجام  دهند. به این ترتیب که یک سری احزاب رسمی با مسئولیت و پاسخگو و دارای اساسنامه و مرامنامه تشکیل شوند و دولت نیز باید از احزاب رسمی که دارای مشخصات روشنی هستند و در چارچوب سیاست های نظام فعالیت می کنند، حمایت کند.

باهنر در توضیح حمایت دولت از احزاب در کشور، تصریح کرد: منظور بنده از دولت کل حکومت (قوه قضائیه، مجلس، دولت و تمامی حاکمیت است) و لذا باید از احزاب رسمی به نسبت وزنی که دارند و همچنین تعداد نماینده ای که می توانند به مجلس‌ شورای اسلامی و یا نمایندگی شورای شهر بفرستند، هم حمایت حقوقی و هم حمایت مادی شود.

نماینده کرمان ادامه داد: در کنار این مسائل باید به فرهنگسازی هم پرداخته شود.

بعد از انقلاب ، احزاب بیشتر حالت شناور داشته اند و در قالب یک جریان فعالیت می کرده اند حال آنکه جریانات پاسخگو نیستند و از این مسئله فرار می کنند، به این صورت که فرضا بنده اگر فردا رئیس جمهور هم شدم می توانم بگویم به هیچ وجه حزبی نبوده ام.

این عضو ارشد جبهه پیروان خط امام و رهبری با ابراز تاسف از سابقه عملکرد احزاب در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: بعد از انقلاب هم احزاب، بیشتر حالت شناور داشته اند و در قالب یک جریان فعالیت می کرده اند حال آنکه جریانات پاسخگو نیستند و از این مسئله فرار می کنند، به این صورت که فرضا بنده اگر فردا رئیس جمهور هم شدم می توانم بگویم به هیچ وجه حزبی نبوده ام.

به گفته باهنر احزاب باید به صورت رسمی و پاسخگو باشند تا مردم بتوانند آنها را بشناسند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این سئوال که باج دادن به احزاب یعنی چه و تاکنون کدام حزب قصد باج گیری از دولت را داشته است، اظهار داشت: یکسری از احزاب دولت ساز هستند و دسته دیگر دولت ساخته، به این شکل که برخی از دولت ها به محض پیروزی در انتخابات، حزبی را برای خود تاسیس می کنند و این حزب تا زمان کار دولت در اوج قرار دارد . تصور می کنم اگر بنا باشد رایحه خوش خدمت به یک حزب تبدیل شود و شعار اصلی آن هم حمایت از شخص احمدی نژاد باشد، این موضع نمی تواند دائمی باشد چرا که یک حزب باید دارای مواضع اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی مشخصی باشد.

احمدی نژاد ؛ رئیس جمهور 8 ساله ؟

وی در همین زمینه ادامه داد: بالاخره احمدی نژاد 8 سال رئیس جمهور خواهد بود کما اینکه رئیس جمهورهای قبلی نیز 8 سال در مسند قدرت بودند و در زمان هاشمی رفسنجانی حزب کارگزاران سازندگی و در زمان خاتمی نیز جبهه مشارکت 8 سال در صدر قرار داشتند.

باهنر در عین حال در خصوص شانس احمدی نژاد برای پیروزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: اظهار نظر دراین خصوص هنوز خیلی زود است.

احزابی ماندگارند که دولت ساخته نباشند

به گفته باهنر احزابی که با دولت ها می آیند ، با دولت ها هم می روند و حزبی می تواند ماندگار باشد که خود حزب ، دولت تاسیس کند. یعنی حزب دولت ساز باشد نه ساخته و پرداخته دست دولت!

وی ادامه داد: تعدادی از احزاب هستند که ادعای اصولگرایی ناب دارند و از دولت و مجلس می خواهند که تحت لوای آنان قرار بگیرند و یا فرضا شخصی ادعا می کند که از 17 میلیون رای احمدی نژاد 15 میلیون رای را او برای رئیس جمهور جمع کرده و پس از آن می خواهد به رئیس جمهور فشار وارد کند و یکسری از منویات خود را به این وسیله اجرا کند. لذا طبیعی است که هیچ فردی زیر بار این مساله نمی رود.

حقوق قانونی احزاب

رئیس فراکسیون اصولگرایان  مجلس در پاسخ به سئوالی در خصوص اظهار نظر رئیس جمهور مبنی بر وامدار نبودن به احزاب و برخی موضع گیری های نزدیکان دولت درباره احزاب، گفت: حق قانونی شخصیت های حقیقی و حقوقی را قانون اساسی تعیین می کند و اگر قانون برای احزاب حقی قائل شود نه رئیس جمهور، نه مجلس و نه قاضی نمی توانند آن را تضییع کنند.

به گفته باهنر، رئیس جمهور که مجری قوانین موضوعه کشور است، طبیعی است که باید بر اساس قانون عمل کند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا تا کنون حزبی بوده که از دولت نهم باج خواهی کرده باشد، تصریح کرد: نمی دانم علت این سخنان احمدی نژاد چیست اما به طور حتم مسائلی در ذهنش بوده و باید از خود او در این خصوص سئوال کنید چرا که من نمی توانم در خصوص مسئله ای که برایم روشن نیست، اظهار نظر کنم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از گفتگوی خود باخبرگزاری مهر، در پاسخ به این سوال که آیا جبهه متحد، همان شورای هماهنگی و یا شورای معتمدین اصولگرا است، اظهار داشت: طبیعی است که جبهه متحد اصولگرایان تمامی آنها را پوشش می دهد و هماهنگونه که در گذشته شورای هماهنگی نیروهای انقلاب، آبادگران و جبهه پیروان خط امام و رهبری تمامی اصولگرایان را تحت پوشش قرار می داد.

این عضو ارشد جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: جبهه متحد اصولگرایان همه آنها هست به این معنا که هیچ یک از آنان نمی توانند بگویند، که ما جبهه متحد هستیم اما جبهه اصولگرایی همه آنهاست.

اختیارات رئیس جمهور

باهنر در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ، چرا شاهد تغییرات بسیاری در کابینه هستیم و آیا استفاده از اختیارات رئیس جمهور فقط جابجایی وزیران  و مدیران است، گفت: قانون اساسی این را نگفته و وظایف دیگری هم برای رئیس جمهور قائل است. تغییر وزیران از اختیارات رئیس جمهور است و رئیس جمهوری پس از مقام رهبری دارای بالاترین اختیارات است و شخص دوم کشور محسوب می شود.

 
اطرافیان خاتمی اجازه ندادند وی از تمامی اختیارات قانونی خود استفاده نماید، چراکه اختیارات قانونی رئیس جمهور بیش از آن چیزی بود که خاتمی فکر می کرد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین
وی تاکید کرد: رئیس جمهور تغییرات کابینه را محدود نکرده و همیشه دستش باز است و ممکن است، این تغییرات ادامه یابد.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس همچنین در پاسخ به این سئوال که چرا خاتمی همیشه از کمبود اختیارات رئیس جمهور سخن می گفت و قصد داشت لایحه افزایش اختیارات رئیس جمهور را به مجلس ارائه کند، اظهار داشت: اطرافیان خاتمی اجازه ندادند وی از تمامی اختیارات قانونی خود استفاده نماید، چراکه اختیارات قانونی رئیس جمهور بیش از آن چیزی بود که خاتمی فکر می کرد.

شرایط کشور طبیعی است نه ویژه

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفتگو با مهر، در پاسخ به این سئوال که آیا کشورمان اکنون در شرایط بحرانی قرار دارد و علت تحولات داخلی، بحران های خارجی است، اظهار داشت: مسائلی که اکنون در کشور با آن مواجه هستیم در مقایسه با وضعیت بحرانی که در گذشته در کشورمان وجود داشت، طبیعی است.

وی با بیان اینکه وجود تحولات در کشور مهم است، افزود: بستگی دارد بحران را چگونه معنا و از چه زاویه ای به آن نگاه کنیم.

این عضو ارشد جبهه پیروان خط امام و رهبری در همین زمینه به مثالی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: در سالهای آخر جنگ، هنگامیکه اوضاع اقتصادی کشور وخیم شده بود، عده ای از مسئولان نزد امام خمینی (ره) رفته و از ایشان خواستند تا وضعیت کشور را بحرانی اعلام کنند و امام راحل در پاسخ به آنان فرمودند، این جنگ است و به هیچ وجه بحرانی وجود ندارد لذا این دید و سعه صدر امام خمینی (ره) بود که 8 سال دوران دفاع مقدس را بحران تلقی نکردند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه به مثالی دیگری اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مسئولان در گذشته می گفت، ما هر چند روز یکبار در کشور با بحران مواجه هستیم و بنده در تحقیقی که انجام دادم، دریافتم، این امر واقعیت دارد به گونه ای که اگر شخصی در جیرفت کرمان سخنرانی می کرد و شخصی وسط سخنرانی به سخنران جلسه، اعتراض می کرد که چرا این حرف را زده ای؟ روزنامه ها روز بعد اذعان می کردند که یک بحران ایجاد شده است. بر این اساس باید توجه کنیم که بحران را چگونه معنا و به آن نگاه می کنیم.

به گفته باهنر، اکنون به هیچ وجه کشورمان در شرایط بحرانی قرار ندارد و در وضعیت باثبات بسیار خوبی به سر می بریم و از نظر اقتدار نیز در صحنه بین المللی مقتدرین وضعیت را پس از انقلاب اسلامی داریم.

وی با بیان اینکه طبیعی است برخی کشورها در عرصه بین الملل برای ما مشکلاتی را ایجاد نمایند، افزود: تا کنون دو قطعنامه علیه کشورمان صادر شده است و احتمال دارد قطعنامه دیگری نیز در راه باشد اما اینکه تصور کنیم جنگی در پیش است، به هیچ وجه اینگونه نیست و من این داستان ها را قبول ندارم.

استراتژی اقتصادی دولت معلوم نیست 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این سئوال که رهبر معظم انقلاب در همان شش  ماهه نخست دولت نهم در تذکراتی بر مساله حکمت پافشاری نمودند، حکمت هم به معنای مناسب عمل کردن در موقعیت زمانی و مکانی خاص و عقلانی عمل کردن در تصمیم گیری هاست، به نظر شما دولت نهم طی دوسال گذشته تا چه اندازه حکیمانه عمل کرده است، گفت: دولت مجموعا رفتار خوبی داشته است.وی بیش از این درباره این سئوال توضیح نداد.

از باهنر سئوال شد که آیا شما هیچ نقدی به عملکرد دولت نهم دارید؟ که وی تصریح کرد: ابدا، شما نمی توانید بگوئید که من به دولت هیچ نقدی ندارم بلکه نقدهای بسیاری به عملکرد دولت نهم دارم اما اینکه بخواهید در یک جمله از من بشنوید که از عملکرد دولت راضی هستم یا نه، باید بگویم که من به هیچ وجه مسائل را صفر و صدی و سیاه و سفید نمی بینم و بین صفر و صد ، 100 عدد وجود دارد و در هر بخشی نظر بنده متفاوت است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه عملکرد دولت در مسائل اجتماعی، ارتباط با مردم و خدمت بدون منت را بسیار موفق و بی نظیر ارزیابی کرد ولی گفت که استراتژی اقتصادی دولت ضعیف است و حداقل من نمی دانم استراتژی و سیاست های راهبردی دولت در این زمینه چیست.

استراتژی اخم و لبخند اقتدار نظام را تضمین می کند

نایب رئیس مجلس هفتم در بخش دیگری از این گفتگو در ارزیابی سیاست خارجی دولت نهم، تصریح کرد: دولت گذشته تصور می کرد که با دیپلماسی لبخند می توان کارها را جلو برد اما دولت احمدی نژاد نشان داد که باید حسب مورد عمل کرد و لذا یک جا، سیاست لبخند و جای دیگر سیاست اخم کاربرد دارد لذا اکنون هردوی این سیاست ها توامان به کار می رود چراکه با این روش می توان اقتدار نظام را در سطح بین الملل تضمین کرد.

باهنر همچنین نظام جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر را مقتدرتر از گذشته توصیف کرد.

احتمال نامزدی لاریجانی و سرلیستی

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم درادامه در پاسخ به این سئوال که درصورت سرلیست قرار گرفتن لاریجانی در انتخابات مجلس هشتم توسط اصولگرایان، تکلیف حداد عادل چه می شود، گفت: هنوز درباره تصمیم آینده لاریجانی اطلاعی نداریم ولی اگر وی آماده کاندیداتوری در انتخابات آتی باشد، قطعا نامش را در لیست مان قرار می دهیم و اکنون بحث سرلیست و ته لیست مطرح نیست.

وی افزود: در شرایط فعلی هر شخصی که کاندیدای انتخابات می شود، باید کاندیدای نمایندگی مجلس شود و ما اکنون کاندیدای ریاست مجلس نداریم و اساسا این موضوع معنایی ندارد.

باهنر ادامه داد: رئیس مجلس هشتم را نمایندگان مجلس هشتم تعیین خواهند کرد و ما اکنون به دنبال چهره های مشهور و قابل قبول برای مردم هستیم و احتمال دارد چهره هایی که معرفی می کنیم، 3 الی 4 نفرشان در جایگاه ریاست مجلس باشند، کما اینکه در آغاز به کار مجلس هفتم نیز برخی می گفتند، باهنر، توکلی و حداد عادل، کاندیدای ریاست مجلس هستند و مشاهده کردیم که در نهایت نزاعی درنگرفت و رئیس هم مشخص شد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: اگر نام لاریجانی، ولایتی، حداد عادل و یا افراد دیگری در لیست اصولگرایان به میان آمد، به معنای انتخاب رئیس مجلس هشتم نیست.

ادامه دارد......

کد خبر 577045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha