به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن حیدری پیش از ظهر امروز یکشنبه ضمن بازدید از نحوه برگزاری دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در خوزستان اظهار کرد: این خبر به این دلیل خوشحال کننده است که یک کار زیربنایی فکری است و جامعه بالنده و پویای ما که به برکت انقلاب اسلامی به مراتب بالایی از نظر پیشرفت فرهنگی و علمی رسیده، به عنوان یک کشور نمونه در بین کشورهای اسلامی نگریسته میشود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جوانان، نوجوانان و حتی کودکان ما باید همراه این سیر فکری و معنوی حرکت کنند، تصریح کرد: شناخت ائمه اطهار (ع) در واقع شناخت عملی اسلام است و هر چقدر جامعه ما نسبت به زیباییها، نقاط روشن و نورانی اهل بیت (ع) آشنایی پیدا کند، با اسلام ناب محمدی بیشتر آشنایی پیدا خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اگر در طول این ۱۴ قرن اهل بیت مظلوم واقع شدهاند و اکثریت افراد جامعه نسبت به مقام و مسلک اهل بیت (ع) که همان اسلام ناب محمدی است دور ماندهاند به دلیل نبود شناخت سیره و سبک زندگی ائمه اطهار (ع) است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر فضا و بستری را فراهم کنیم که جوانان ما بتوانند با این سیره نورانی و مبارک اهل بیت (ع) آشنایی پیدا کنند، یک جهش بسیار بلندی از نظر فکری و معنوی در سیر معنوی و علمی جامعه ما رخ میدهد و جوانان، نوجوانان و کودکان ما در بین جوانان و کودکان کشورهای اسلامی به عنوان الگو مطرح خواهند شد؛ در واقع پلی بین شناخت فرهنگ اهل بیت و عموم جوامع اسلامی میشوند.
آیت الله حیدری اضافه کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی در راستای اهداف بلند اسلامی و انقلابی قابل مطالعه است و از این جهت باید بگوییم یک گام بسیاری بلندی در راستای رسیدن به گام دوم انقلاب اسلامی است که مقام معظم رهبری ترسیم کردهاند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بنده به نوبه خودم از همه جوانان خوزستانی اعم از دختر و پسر، جوانان، نوجوانان، کودکان و حتی خانوادههای آنها دعوت میکنم نسبت به این جشنواره اهتمام ورزند تا همه با هم دیگر، دست به دست هم دهیم و این کار بسیار مهم را پیش ببریم.
آیت الله حیدری عنوان کرد: کتابداران واسطه فیض بین علمای اسلامی، متفکران اسلامی و عموم مردم هستند؛ در واقع بین عموم مردم که تشنه این معارف هستند پلی را تشکیل میدهند و این معارف که بهصورت کتاب، سی دی یا نرم افزارهای دیگر در اختیار آنها قرار میگیرد، نشان میدهد کتابداران نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند.
وی تاکید کرد: مانند پلیس که امنیت جامعه را در خیابانها مهیا میکنند، دست افرادی که نیازمند کمک هستند، میگیرند و آنها را به سلامتی عبور میدهند، علما، روحانیت و معلمان نقششان در این است؛ بنابراین کتابداران خود به خود در این حوزه قابل تعریف هستند.
نظر شما