پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۰۹

شریعتی در تذکر شفاهی:

آرا و تصمیمات هیئت رئیسه مجلس باید برای نمایندگان شفاف باشد

آرا و تصمیمات هیئت رئیسه مجلس باید برای نمایندگان شفاف باشد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: حق مسلم نمایندگان است که بدانند منتخبان آنان در هیئت رئیسه مجلس چگونه تصمیم می‌گیرند و به چه رأی می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مالک شریعتی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: از رئیس مجلس برای اهتمام ویژه در راه‌اندازی سامانه شفافیت آرای نمایندگان که تاکنون بیش از دو سوم از همکاران به صورت داوطلبانه و جلوتر از سایر دستگاه‌ها با آن پیوسته‌اند، تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: البته در مجلس همچنان یک بخش مغفول و بسیار مهم وجود دارد که باید شفاف شود. در واقع باید آرای اعضای هیئت رئیسه مجلس و تصمیمات هیئت رئیسه شفاف شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: منطق شفافیت آرای نمایندگان برای مردم آن است که چون نمایندگان با رأی مردم انتخاب شده‌اند حق مردم آن است که بدانند منتخبان آنان در مجلس چه تصمیماتی می‌گیرند و به چه رأی می‌دهند. از آنجا که هیئت رئیسه مجلس هم منتخب نمایندگان هستند، حق مسلم نمایندگان است که بدانند منتخبان آنان در هیئت رئیسه مجلس چگونه تصمیم می‌گیرند و به چه رأی می‌دهند.

شریعتی با اشاره به اینکه دو شرط برای رأی به اعضای هیئت رئیسه برای اجلاسیه چهارم مجلس یازدهم داریم، گفت: در وهله اول نامزد عضویت در هیئت رئیسه مجلس باید عضو سامانه شفافیت آرای نمایندگان برای اطلاع مردم شده باشد و از سوی دیگر نامزد عضویت در هیئت رئیسه مجلس با امضای یک متن که آماده شده به همکاران خود و مردم تعهد دهد آرای هیئت رئیسه مجلس را صرفاً برای نمایندگان شفاف کند. این متن از ۱۱ اردیبهشت ماه در سامانه مجلس بارگذاری شده است و همکاران می‌توانند آن را امضا کنند.

کد خبر 5774445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha