حجت الاسلام درخشنده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برپایی جلسه هماهنگی تولید محتوا برای فعالیتهای فرهنگی در ساحل گفت: در این جلسه دستگاههای مختلفی نظیر آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، میراث فرهنگی، سپاه، استانداری و غیره حضور داشتند و برای تولید محتوای فرهنگی در حوزه ساحل برنامه ریزی شد.
وی با عنوان اینکه برای تولید محتوا، هر اداره و دستگاهی باید باید رویکرد سازمانی و انتخاب متخصص و برپایی جلسات مختلف،، ارزیابی محتوای تولیدی گذشته، به تولید محتوای مناسب بپردازد، گفت: همان گونه که استانداری بودجه مناسبی را به شهرداریها در حوزه فرهنگی اختصاص داده و این روزها شاهد برپایی جشنوارههایی نظیر بهارنارنج و غیره در شهرها هستیم، لازم است یک دهم و یا یک سوم این گونه بودجه به دستگاههای فرهنگی برای تولید محتوا و اجرای برنامههای فرهنگی در حوزه ساحل تخصیص دهد.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران به تشریح برنامههای این اداره کل در حوزه ساحل پرداخت و گفت: رویکرد کلی تبلیغات اسلامی در حوزه ساحل وتفرجگاهها ناظر به اهدافی است که مسافرها که به نیت آن و به قصد تفریح به این مناطق سفر میکنند.
حجت الاسلام درخشنده یادآور شد: از این رو با در نظر گرفتن مسئله فوق، باید برنامههای فرهنگی و تبلیغی متناظر و متناسب داشته باشیم و اجرای تئاترهای خیابانی، اجراهای دانش آموزی، برپایی پاتوقهای حرف آورد و اجرای طرح رفیقانه از طرحهای سازمان تبلیغات اسلامی است.
وی گفت: برپایی ایستگاههای سیار و بی تکلف کتابخوانی، جشنواره مجسمههای شنی با پیوست فرهنگی، مسابقات و بازیهای سنتی و غرفههای صنایع دستی با پیوسته فرهنگی از جمله برنامه پیشنهادی در حوزه ساحل است.
نظر شما