به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور اراضی کشور، رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور در اولین نشست کارگروه فراقوهای مبارزه با زمینخواری در سال جاری اظهار داشت: خدمات پنجره مدیریت واحد زمین باید منطبق بر فعالیت دستگاهها و همین طور فراگیر باشد و کل کشور را تحت پوشش قرار دهد تا سامانههای موازی در دستگاههای مختلف وجود نداشته باشد.
وی افزود: لازم است نقش وزارت کشور، استانداران و سازمانهایی متولی زمین در منشور پنجره واحد پررنگتر باشد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور خاطرنشان کرد: پنجره واحد مدیریت زمین باید فراگیر و فعال در همه استانها باشد و همه خدمات مورد نظر را ارائه دهد و متولی بحث پنجره واحد اعم از سازمان فناوری اطلاعات و سازمان منابع طبیعی آن را تکمیل کنند.
وی تأکید کرد: سامانه پنجره واحد زمین در بحث پایش اراضی باید به سامانه قوه قضائیه متصل باشد.
افلاطونی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی در برخی موارد نقص قانون و تلفیق قوانین را در حوزه اراضی بایر داریم، که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تبدیل زمین به کالای سرمایهای را از جمله مشکلات فرهنگی گریبانگیر کشور دانست و گفت: متأسفانه زمین در کشور تبدیل به کالای سرمایهای شده و ارزش افزوده تغییر کاربری بسیار بالاست، در حالی که زمین بستر تولید است و این مشکل باید حل شود.
رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: دهیاران و بخشداران طبق قانون مکلف هستند تغییر کاربری اراضی کشاورزی را به مراکز جهاد کشاورزی گزارش دهند.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز در این نشست گفت: قوانین حفاظت از اراضی کشاورزی باید دقیق و کامل اجرا شود و در موضوع حفاظت و صیانت از کسانی که قوانین را دقیق اجرا میکنند، حمایت میکنیم.
محمدرضا یزدی افزود: نشست کارگروه فراقوهای مبارزه با زمینخواری بسیار مهم است و مصوبات آن باید اجرا شود.
وی ادامه داد: رئیس قوه قضائیه اعتقاد دارد نباید اجازه دهیم بنایی ساخته شود و سپس به دنبال اعمال قانون برای آن بنا برویم، باید با سودجویان حوزه تغییر کاربری اراضی کشاورزی برخورد شود.
یزدی بیان کرد: ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ریاست جمهوری از کسانی که در راستای اجرای قوانین و برخورد با مفاسد اقتصادی مورد بیمهری قرار بگیرند، حمایت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در این راستا باید جلسه فوقالعادهای برای استان مازندران برگزار شود تا فعالیتهای انجام شده و انجام نشده در آن استان مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: باید بخشداران و دهیاران در حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی کوشا باشند.
نظر شما