۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۰۳

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی:

دولت هزینه زیادی برای نابودی کالاهای رسوب شده باید بپردازد

دولت هزینه زیادی برای نابودی کالاهای رسوب شده باید بپردازد

مشهد ـ مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: ماندگاری بی‌مورد برخی کالاها و عدم تعیین تکلیف در زمان مقرر، منجر به رسوب در انبارها شده که باید توسط دولت هزینه زیادی برای نابودی آنها پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمجید اجتهادی در حاشیه گردهمایی مدیران سازمان اموال تملیکی در مشهد اظهار کرد: برخی کالاهای رسوب شده در انبارهای این سازمان مربوط به بیش از ۲۰ سال پیش است و اکنون دیگر امکان استفاده از آنها وجود ندارد، با هزینه بالا امحاء و نابود می‌شوند.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی افزود: ماندگاری بی‌مورد برخی از این کالاها و عدم تعیین تکلیف آنها در زمان خودش، منجر به رسوب این کالاها در انبارها شده است و جدای از موضوع نگهداری آنها تاکنون، باید توسط دولت هزینه زیادی برای نابودی آنها پرداخت شود.

وی با اشاره به این که برخی از این کالاها همچون تجهیزات پزشکی دارای ارزش گرانبهایی بوده است ادامه داد: اگر این کالاها در زمان خود تعیین تکلیف می‌شد می‌توانست بیشتر به کار آید و گره‌ی از مشکلات کشور بگشاید.

اجتهادی بیان کرد: این کالاها که برای ورود آن به کشور هزینه بالایی صرف شده به علت بی تدبیری و عدم توجه، منجر به وضعیت نابسامان در گمرکات استان‌ها و انبارهای این سازمان شده است و حتی برای انهدام آنها مجبور به پرداخت هزینه‌های میلیاردی برای ارسال به اصفهان و ذوب در کوره‌های مخصوص شده ایم ولی اگر در زمان خود مورد رسیدگی قرار می‌گرفت، می‌توانستم ازآن کالا بهره ببریم و این هزینه‌های سنگین به دوش دولت نمی‌افتاد.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: بر همین اساس و در طول سال ۱۴۰۱، سعی شد تا بسیاری از کالاهای رسوبی تعیین تکلیف شوند و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش کالای رسوبی باشیم و با تلاشی که صورت می‌گیرد تعیین تکلیف کالاها به روز باشد.

وی ادامه داد: کالا در اموال تملیکی، سیال است و با خروج یک کالا، کالای دیگری جایگزین آن می‌شود و بر همین اساس باید بتوانیم از امکانات و سامانه‌های خود به خوبی استفاده کنیم تا شاهد رسوب کالا، به صورت غیر متعارف نباشیم.

اجتهادی با اشاره به برخی تغییرات برای حل مشکل عدم رسوب کالا در انبار افزود: در گذشته غفلت‌هایی صورت گرفت که باید جبران شود، از سوی دیگر چارت سازمانی نیز متحول شد به گونه‌ای که در سالهای گذشته، این سازمان در استان‌ها، در حد مدیریت یک اداره بود و امکان پیگیری از چند اداره کل مختلف که در این موضوع مسؤولیت داشتند را پیدا نمی‌کرد.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: وقتی سر ریز کالاهای گمرکات به اموال تملیکی می‌آمد شاهد انباردارهایی بودیم که در این خصوص مسؤلیت دارند ولی نیرو و انباری برای ساماندهی کالا در اختیار ندارد.

وی افزود: اکنون با ورود رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه، این سازمان در حال پیدا کردن جایگاه خود است تا مسؤولیت مهمی که بر دوش دارد، اجرا کند. برهمین اساس تشکیلات ساختاری سازمان به دستور رئیس جمهور تغییر کرد و تمام ادارات و مدیریت‌های استانی، به اداره کل ارتقا پیدا کردند تا زمینه تعیین تکلیف و انجام بهتر وظایف این سازمان در احقاق حق مردم به خوبی فراهم شود.

کد خبر 5779304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۴
      0 0
      چرا یک کالا باید رسوب بشه اون کالا را تولید کردن که رسوب بشه چرا یک کالا تولید میشه یا وارد کشور میشه تو انبار چندین سال خاک بخوره این از بی لیاقتی مسئولان .خودتان است چرا بازار توزیع نمیکنید همه تان انبار میکنید که قیمتها بره بالا یکهو میبینید رسوب شده بابا این اسراف بیت المال است زشته