به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت امور جوانان در راستای وظایف خود در حوزه توسعه مشارکت اجتماعی جوانان اقدام به برگزاری رویداد ملی نوآوری در مشارکتهای اجتماعی (نما) کرده است. این رویداد ویژه گروههای جوانان ۱۸ تا ۲۵ سالهای است که ایدههای خلاقانه در جهت توسعه مشارکتهای اجتماعی دارند. مهلت ثبت نام در این رویداد، تا نوزدهم خرداد ماه ۱۴۰۲ خواهد بود.
به گزارش این معاونت رویداد نما رویدادای است که تلاش میکند برترین ایدههای جوانان در حوزه مسائل اجتماعی و پاسخهای مناسب برای حل آن را با رویکرد افزایش مشارکت اجتماعی شناسایی و معرفی کند و هدف از برگزاری این رویداد فعالسازی جوانان نوآور در قالب گروههای کاری، و سوق دادن آنها به سمت مشارکت اجتماعی و همچنین استفاده از خلاقیت، دانش و توانایی نسل جوان در مواجهه با مسائل اجتماعی جامعه است.
این رویداد سعی دارد بستری فراهم کند تا جوانان بتوانند ایدههای خود را در خصوص مسائل مختلف اجتماعی، رفع مشکلات موجود و بهبود فرایندهای اجتماعی مطرح کنند و سپس با بررسی کارشناسی برترین ایدهها شناسایی و در اردوهای توانمندساز منطقهای دعوت شوند.
نما مخصوص جوانان ۱۸ تا ۲۵ سالهای است که در قالب گروههای ۳ الی ۵ نفره و با برخورداری از دغدغه و مسئله مشخص میخواهند ایدههای نوآورانه خود را در راستای توسعه مشارکتهای اجتماعی به بلوغ رسانده و به ورطه عمل برسانند.
مهلت ثبت نام در این رویداد، تا نوزدهم خرداد ماه ۱۴۰۲ است و کلیه گروههای جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال چه در قالب سمن، گروههای دوستانه و… که ایدهای نو در حوزه مسائل اجتماعی دارند میتوانند از طریق درگاه namaevent.com در رویداد نما ثبت نام کنند و برای دریافت توضیحات بیشتر در خصوص جزئیات این رویداد با شماره ۰۲۱-۴۴۲۰۱۰۰۸ تماس گرفته و یا در پیامرسانهای اجتماعی ایتا و بله به شماره ۰۹۳۵۴۶۸۳۷۳۴پ یام دهند. اسامی پذیرفتهشدگان نهایی پس از غربالگری در تاریخ ۳۰ خردادماه اعلام خواهد شد.
رویداد نما در قالب سلسله کمپهای مسئله تا ایده در پنج پهنه جغرافیایی کشور در استانهای آذربایجان شرقی، گلستان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و اصفهان به ترتیب در ماههای تیر، مرداد، شهریور، مهر و آبان ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
در این کمپها، مسیر حل مشکلات اجتماعی به طور تخصصی از گذرگاه مشارکتهای اجتماعی مورد بررسی قرار میگیرد و با بهرهگیری از روشها و ابزارهای حوزه خلاقیت و نوآوری و همچنین با تکیه بر اصول نوآوری آموزشی، فرایند یادگیری و خلق نتایج برای مخاطبین به فرایندی جذاب و عملی تبدیل میشود و مخاطبان به سوی تولید ایدههای سرمایه پذیر قابل قبول هدایت میشوند.
نظر شما