به گزارش خبرنگار مهر، حسین وطنپرست عصر امروز چهارشنبه در گفتوگویی رسانهای بیان کرد: ارائه آموزش مهارتی به مددجویان و نیازمندان متقاضی کار، گام نخست در توانمندسازی و خودکفا شدن آنها به شمار میرود.
وی گفت: این آموزشها در راستای ایجاد اشتغال، کاریابی، آموزش مهارتهای شغلی و پایدارسازی اشتغال مددجویان برگزار میشود و پس از مهارت آموزی، افراد آموزش دیده میتوانند با راهبران شغلی (مشاوران شغلی) ارتباط بگیرند و با بهرهمندی از تسهیلات زمینه اشتغالزایی و درآمدزایی آنها فراهم شود.
وطنپرست افزود: این کمیته در راستای فراهم کردن زمینه اشتغالیابی و مهارتهای شغلی مددجویان به آموزش در سه بخش مقدماتی کسب و کار، مهارتی کسب و کار و پایدارسازی کسب و کار برای جامعه هدف اقدام کرده است.
وی اظهار کرد: از این تعداد، پنج هزار و ۵۰۰ نفر از آموزش مهارت آموزی، هفت هزار و ۵۰۰ نفر از آموزش مقدماتی و چهار هزار و ۵۰۰ نفر از آموزش پایدار سازی و توسعه سازی اشتغال بهرهمند شدند.
وطنپرست ادامهداد: این آموزشها متناسب با گروههای مختلف جامعه مددجویی تدوین و موجب توسعه فرهنگ کارآفرینی، ایجاد نگرش کارآفرینانه و ارتقای مهارتهای عمومی مددجویان در حوزه کسب و کار میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خوزستان گفت: آموزش پایدارسازی کسب و کار نیز بهمنظور ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بهرهوری فعالیت افراد دریافت کننده خدمات اشتغال و کاریابی از طریق آشنایی با نوآوریهای علمی یا تجربی در زمینه شغلی آنها ارائه میشود.
وی افزود: مددجویان پس از گذراندن دورههای آموزشی میتوانند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد برای ایجاد کسب و کار مناسب و همچنین رسیدن به استقلال مالی استفاده کنند.
وطنپرست تصریحکرد: مددجویان به صورت رایگان از دورههای آموزشی کارگاههای مهارتی بهرهمند میشوند و هزینههای آموزشی به صورت کامل توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
وی با اشاره به تفاهمنامه کمیته امداد با سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای به عنوان یکی از بزرگترین سازمانهای متولی آموزش، همواره همکاری در جهت مهارتآموزی و توانمند کردن مددجویان در این نهاد داشته است.
وطنپرست با بیان اینکه آموزشهای مهارتی به مددجویان کمیته امداد سبب توانمندسازی آنها در حرفههای گوناگون میشود، گفت: دستیابی به شغلی پایدار و مشارکت در فعالیتهای اقتصادی از دیگر مزایای مهارت آموزی است.
نظر شما