۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۴۰

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

کمیته پایش ساختمان‌های ناایمن در مازندران فعال می شود

 کمیته پایش ساختمان‌های ناایمن در مازندران فعال می شود

ساری- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازدران با اشاره به آغاز تصمیم گیری برای ساختمان های ناایمن استان گفت: کمیته پایش ساختمان های ناایمن در استان فعال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا علیخانی شامگاه چهارشنبه در نشست کارگروه ساختمان‌های ناایمن مازندران، عصر امروز با بیان اینکه تاریخچه و وضعیت فیزیکی ساختمان‌های ناایمن مازندران مطالعه می‌شود، اظهار کرد: در شناسایی ساختمان‌های ناایمن، توجه به بستر و عرصه و همچنین وضعیت مقاومت و استحکام بناها مورد توجه قرار می‌گیرد و در این دو صورت می‌توان تصمیم گرفت که ساختمان‌ها از ایمن کافی برخوردار هستند یا نا ایمن می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه این دو کار باید با دامنه وسیع تحقیقاتی انجام شود، افزود: پهنه بندی به ویژه برای شهرهای بزرگ به سرعت انجام شود و در مطالعه نیز ریسک‌های مربوط به ایمنی ساختمان به حداقل برسد.

معاون عمرانی استاندار مازندران از آغاز طرح شناسایی ساختمان‌های ناایمن در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر استان خبرداد و یادآورشد: در این شهرها ساختمان‌های مرتفع با جمعیت بالا و اماکن عمومی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازد و احتمال فرونشست و رانش را دارند؛ در الویت شناسایی قرار بگیرند.

علیخانی با بیان اینکه بناهای قدیمی و تاریخی که نا ایمن هستند، ایمن سازی شوند، تصریح کرد: هم زمان نیز اصلاح بافت فرهنگی و تاریخی این اماکن برای ایجاد مرکز تفریحی و تجاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه دلایل نا ایمن بودن ساختمانها که بر اساس شاخص‌های اعلام شده تعیین شد است باید برای آنها تصمیم گرفته شود تا کار آغاز گردد، خاطرنشان کرد: تصمیم گیری برای ساختمان‌های شهرستان‌ها از جلسات بعد با حضور شهرداران آغاز می‌شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران از بررسی ۳ موضوع ساختمان‌های ناایمن، فرونشست و حریق در کارگروه خبر داد و گفت: ساختمان‌ها به ویژه، مهم و حساس تقسیم می‌شوند و الویت با ساختمان‌های بلند مرتبه و مهم است تا در جلسات کارگروه مطرح شود.

وی با بیان اینکه کمیته پایش ساختمان‌های ناایمن راه اندازی و فعال شود، افزود: آمل، بابل، قائم‌شهر و ساری ۴ شهر الویت اجرای طرح است و آغاز کار از ساری به عنوان مرکز استان خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه همه جوانب از مسائل معیشتی و کسب و کار نیز در حین مطالعات ساختمانها دیده می‌شود، تصریح کرد: تصمیمات باید مبنای بر عقل، خرد و تجربه باشد و ساختمانها از لحاظ فنی و عمرانی به صورت دقیق بررسی شود.

علیخانی از رصد و پایش ساختمانهای ناایمن در شهرستانها و کدگذاری و لکه گذاری جهت طرح در کارگروه تصمیم گیری برای آنها خبر داد و یادآورشد: ساختمان‌های با ناایمنی بالا پلمپ خواهد شد و دستگاه‌های نظارتی و قضائی نیز جهت بررسی دقیق به کارگروه دعوت می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی جوانب از تأسیسات تا ابنیه بررسی و از افراد بهره بردار در این ساختمانها نیز کسب اطلاعات می‌شود تا نقاط بحرانی و ایرادات ساختمان به صورت اصولی و ریشه‌ای شناسایی شود.

کد خبر 5782618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha