به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا حمزه لو، به جزئیات برگزاری چهاردهمین کنگره بین المللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اشاره کرد و گفت: این کنگره که امسال بیستمین دوره آن در حال برگزاری است، یکی از رویدادهای بزرگ در حوزه علوم آزمایشگاهی است که از مراکز علمی داخلی و خارجی حمایت میکند.
وی افزود: در کنگره امسال در ۲۷ نشست علمی به موضوعات مختلف پرداختیم و یکی از ویژگیهای مهم کنگره امسال دنبال کردن دو هدف بود. یک هدف رابطه بالین و آزمایشگاه بود که بیشتر شود و ارتباط تنگاتنگی شکل بگیرد تا مشکلات را بیشتر احصا کنیم. یکی از اهداف دیگر کنگره بحث پیشرفتهای تکنولوژیک در آزمایشگاههای پزشکی در دنیا بود که به زوایای مختلف آن در کنگره پرداخته شد.
حمزه لو بیان کرد: موضوع و نقش هوش مصنوعی در آزمایشگاههای پزشکی نیز در دستور کار کنگره امسال بود که مورد استقبال قرار گرفت همچنین ۴۰ کارگاه آموزشی و کاربردی امسال برگزار شد که نیازهای جامعه آزمایشگاهی را بررسی کرد.
دبیر اجرایی کنگره با اشاره به پانل های مختلف برگزار شده در این رویداد، گفت: رویکرد اصلی امسال، پانل نشانگرهای زیستی در بیماریهای مختلف و تعیین آنان در تشخیص زودهنگام بیماریها بود که تمرکز کنگره هم بر روی این موضوع قرار گرفت تا نمای جدیدی را در این حوزه معرفی کنیم.
وی با اشاره به استقبال از کنگره امسال، اظهار کرد: حدود ۴۰ هزار کارشناس آزمایشگاه در ردههای مختلف تحصیلی داریم که به علوم آزمایشگاهی میپردازند و مخاطب بالایی دارد. امسال بیشترین تعداد ثبت نامها را در کنگره داشتیم و بیش از ۴ هزار نفر شرکت کننده داشته ایم.
حمزه لو به برپایی نمایشگاه جانبی کنگره اشاره و عنوان کرد: این نمایشگاه همزمان با کنگره شکل گرفت و هر سال بر تعداد شرکتهای نمایشگاه اضافه شده که استقبال زیادی داشته است.
وی اضافه کرد: در این نمایشگاه بسیاری از شرکتها تکنولوژیهای روز را که در سایر کشورها معرفی میشوند در این کنگره رونمایی میکنند. همچنین دستگاهها و روشهای جدید را برای استفاده از تجهیزات و روشهای آزمایشگاهی در اختیار قرار میدهند.
نظر شما