پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹

به مناسبت روز اهدای عضو عنوان شد؛

فرهنگ اهدای عضو با تلاش رسانه‌ها نهادینه شود

فرهنگ اهدای عضو با تلاش رسانه‌ها نهادینه شود

رشت - مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت اهدای عضو در جامعه، گفت: فرهنگ اهدای عضو با تلاش رسانه‌ها نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیروز سامی دوست ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسب روز اهدای عضو اظهار کرد: مرگ مغزی پایان زندگی است و بر خلاف آنچه که برخی‌ها ادعا می‌کنند احتمال بازگشت افراد دچار مرگ مغزی، اصلاً وجود ندارد.

وی با بیان اینکه داستان کما با مرگ مغزی متفاوت است، افزود: در مرگ مغزی، سلول‌ها و بافت مغز آسیب جدی می‌بینند اما در کما این طور نیست.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه برای بیماران مرگ مغزی هیچ جایگزینی وجود ندارد، گفت: اهدای عضو سنت بسیار حسنه‌ای است که فرد دچار مرگ مغزی به فرد دیگری اجازه ادامه حیات می‌دهد.

سامی دوست با اشاره به اهمیت اهدای عضو در جامعه بیان کرد: اهدای عضو حیات بخشی به افراد نیازمند است و باید این فرهنگ در جامعه توسط اصحاب رسانه ترویج داده شود.

وی با اشاره به نقش رسانه و خبرنگاران در آگاهی بخشی جامعه افزود: فرهنگ اهدای عضو با تلاش رسانه‌ها نهادینه شود.

این متخصص پیوند کبد در گیلان با اشاره به اینکه اجازه اولیای دم در اهدای عضو فرد دچار مرگ مغزی شده ضروری است، گفت: حدود ۵۰ درصد خانواده‌ها به اهدای عضو فرد دچار مرگ مغزی، رضایت ندادند.

سامی دوست با بیان اینکه اهدای عضو رایگان است، اضافه کرد: اهدای عضو یک نوع ایثارگری برای حیات بخشی به افراد نیازمند است.

کد خبر 5784414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha