به گزارش خبرنگار مهر، حسین جوادی شامگاه شنبه در اولین جشنواره استعدادیابی استان مازندران با عنوان کاتی با اظهار اینکه استعدادهای فراوانی در مازندران وجود دارد، به برپایی جشنوارههای مختلف از جمله نوجوان مازنی، کاتی و… اشاره کرد و گفت: اگر ۱۰ جشنواره دیگر نیز در استان برگزار شود مازندران قابلیت آن را دارد که استعدادهای جدیدی را شناسایی کند.
وی با بیان اینکه جشنوارههای کاتی و نوجوان مازنی میتواند ۳۰ تا ۴۰ مجری خوب را به برنامههای صدا و سیما معرفی کند، خواستار بهره گیری از ظرفیت جوانان و نوجوانان شد و گفت: باید به جوانان و نوجوانان توجه بیشتری شود.
جوادی با عنوان اینکه استعدادهای جوانان و نوجوانان را باید ببینیم، گفت: جشنوارهها در واقع نوعی روش تربیتی را در استان مازندران ایجاد میکند و باید رویکرد و نگاه خود را به جوان و نوجوان در کشور تغییر دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان این که جوانان و نوجوانان نیاز توجه هستند، افزود: جشنوارهها و همایشها اثر فرعی و کوتاه مدت دارند و باید جریان ساز شوند و خوشبختانه جشنواره کاتی و نوجوان مازنی در حال جریان سازی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با عنوان این که متأسفانه کار فاخر، خوب و جریان ساز آن گونه که باید دیده و مورد توجه قرار نمیگیرد، گفت: باید بین آموزش و پرورش و فرهنگ و هنر به درستی آشتی برقرار کنیم و توجه بیشتری به جوانان و نوجوانان کشور شود.
وی از دست اندرکاران جشنواره استعدادیابی مازندران تشکر کرد.
به گزارش مهر، اولین جشنواره استعدادیابی مازندران با عنوان کاتی با تلاشهای مؤسسه مؤسسه ماهور پارسی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد و دو هزار و۳۵۴ اثر به این جشنواره ارسال شد و در مرحله ابتدایی و مقدماتی هیئت انتخاب ۱۵۲ اثر را برای مرحله نهایی انتخاب و در پایان ۳۰ نفر به عنوان برگزیدگان رشتههای مختلف معرفی شدند.
این جشنواره در قالب اجرای صحنهای (مجریگری)، صداپیشگی و دوبله، سرود و تواشیح، تلاوت قرآن کریم، خوشنویسی، هنرهای تجسمی (نقاشی و نگارگری)، نقالی، هنرهای نمایشی و عروسکی، آواز و خوانندگی، نوازندگی و تنظیم موسیقی، تردستی و استندآپ کمدی برگزار شد به مرحله پایانی رسید.
نظر شما