بهگزارش خبرنگار مهر، مرتضی صفری ظهر یکشنبه در دیدار با ذبیحالله کاظمی، فرماندار خوی اظهار کرد: خوی بهدلیل داشتن ظرفیت بالای تاریخی و گردشگری یکی از شهرستانهای مهم استان بوده و در برنامهریزی برای توسعه و تقویت گردشگری در آذربایجان غربی برنامه خاصی برای این شهرستان در نظر گرفته میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی افزود: برای این منظور نیز برای پست ریاست جدید میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوی نیز از یک نیروی جوان، مؤمن، تحصیلکرده، باتجربه و باانگیزه انتخاب شد تا اولویتهای این ادارهکل برای پیشبرد اهداف در خوی را با مشارکت مسئولان این شهرستان پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه اتمام پروژه شمس تبریزی خوی از جمله اولویتهای مهم این ادارهکل است، ادامه داد: اتمام این پروژه با وعده و و عید به اتمام نمیرسد بلکه بهرهبرداری سریع از این پروژه نیازمند مشارکت همه دستگاههای مربوطه و همکاری و هماهنگی لازم بین آنها است.
۱۰۴ هکتار از شهر خوی در بافت تاریخی این شهرستان قرار دارد
صفری با بیان اینکه ۱۰۴ هکتار از شهر خوی به بافت تاریخی اختصاص دارد، گفت: برای مرمت و احیای این بافت مقرر شده است تا مطالعه پلاک به پلاک انجام شود و سپس ضوابط اختصاصی احیای بافت تاریخی خوی بر اساس این مطالعات تهیه شود و هر چقدر روند انجام این مطالعات سریعتر انجام شود اقدامات لازم برای احیای بافت تاریخی خوی نیز سرعت پیدا خواهد کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی تصریح کرد: برای افزایش مدت ماندگاری مسافران در خوی نیز باید ابتدا اولویتها مشخص و سپس برای جذب سرمایهگذار برای ایجاد مجتمعهای تفریحی و اقامتی در این شهرستان اقدام شود.
صفری خاطرنشان کرد: از آنجایی که ایجاد بازارچه صنایعدستی در مبادی ورودی همه شهرهای کشور مورد تاکید رئیس جمهور بوده توجه به این موضوع نیز باید در اولویت قرار بگیرد و در مبادی وردی خوی مکانی برای ایجاد بازارچه صنایعدستی، فروش سوغات و مکانی برای تفریح و استراحت مسافران در نظر گرفته شود.
اتمام پروژه شمس تبریزی خوی یکی از مطالبات جدی است
فرماندار خوی نیز در این جلسه با بیان اینکه اتمام پروژه شمس تبریزی خوی یکی از مطالبات جدی مردم این شهرستان است، گفت: متأسفانه روند اجرای این پروژه به کندی پیش میرود که امید است با جذب اعتبارات و همدلی مسئولان استانی و شهرستانی این اقدامات سرعت پیدا کند.
ذبیحالله کاظمی توجه به مرمت و احیای بافت تاریخی خوی را نیز یکی دیگر از اولویتهای مهم در این شهرستان برشمرد و خاطرنشان کرد: خوی در مسیر تردد مسافران ورودی و خروجی به کشور از طریق مرز رازی قرار دارد که نیاز است زیرساختهای گردشگری در این شهرستان تقویت شده و برای افزایش مدت ماندگاری مسافران در خوی نیاز برنامهریزی خاصی انجام شود.
فرماندار خوی در پایان تاکید آماده همکاری با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در سه حوزه مربوطه هستیم.
در پایان این جلسه لوح ثبت خوی بهعنوان شهر ملی قالی ریزماهی تقدیم فرماندار خوی شد.
نظر شما