به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله حلیمی جلودار عصر یکشنبه در پانزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت با اشاره به برگزاری چنین جشنوارهای بیان کرد: باید به وزارت علوم جهت تلاشهای چنین دانشجویانی که به شکل جشنوارهای و تجمیعی حضور یافتند، تبریک گفت.
وی با بیان اینکه برگزاری این کار برای نشان دادن آن توانمندیها و استعدادهای دانشجویان هم بالفعل و هم بالقوه شده تا آثارشان را به صورت عملیاتی، اجرایی، کاربردی پیش میبرند، گفت: در این جشنواره حضور خوب و مناسبی با برپایی چنین نمایشگاهی به عرصه پانزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت درآمده است اگرچه میشود این جشنواره را در هر یک از رشتهها به طور جداگانه برگزار کرد تا کاربردی و بالفعل کارهای دانشجویان را به سمت استفاده بردن در جامعه بیشتر کرد.
حلیمی با اشاره به اینکه توانمندیهای دانشجویان چه بالفعل و چه بالقوه آنها را به سمت جامعه و کاربردی کردن میبرد، تصریح گرد: در این عرصه معاونت فناوری علوم در وزارت علوم، معاونت پژوهشی دانشگاهها میتوانند این آثار را به سمت کاربردی ببرند؛ همچنین در هر استانی مؤسساتی به نام پارک علم فناوری به جذب این دانشجویان بپردازند و در واقع حلقه مفقودی بین علم و صنعت است.
این استاد دانشگاه با اشاره به حوزه فعالیت دانشکده الهیات در این جشنواره از حضور دو دانشگاه فرهنگیان و الزهرا (س) بیان و مطرح کرد: این دو دانشگاه در مسائل فرهنگی و دینی، آموزههای تربیتی نکات خوبی جهت عرضه جامعه ورود یافتند که در واقع مقالاتی در زمینه بالا بردن مهارتهای زندگی در بچهها، حل مسائل برجسته کردن آموزههایی چون حجاب، انسان زیستن و انسان زندگی کردن در این غرفهها به خوبی به نمایش درآمده است.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین نکته در برگزاری این جشنواره آن است که آن حلقه مفقودی فعالیتهای دانشجویان باید شناسایی و به آن توجه و حمایت خاص شود.
نظر شما