به گزارش خبرنگار مهر، سید وحید حسینی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به وسعت فعالیتهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است باید بودجههای بیشتری به این دانشگاه تزریق شود.
وی ادامه داد: شاخص جمعیتی استان فارس اکنون دارای رشد منفی است از این رو تمامی ارکان کشور نیز در راستای افزایش و جوانی جمعیت در حال تلاش اند.
حسینی تاکید کرد: نقش دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت بهداشت نقش کلیدی در جوانی جمعیت دارد و تنها شش سال برای این جوانی جمعیت فرصت باقی مانده است.
به گفته این مقام مسئول ٢٨ درصد از مراجعه کنندگان مراکز درمانی فارس از خارج استان بوده که این افراد نزدیک به ۵٠ درصد از خدمات دانشگاه را به خود اختصاص دادهاند.
حسینی خاطرنشان کرد: بیش از هشت هزار تخت در استان فارس وجود داشته و بنا نبود تخت بیمارستانی جدید به آسان اضافه شود اما در جریان سفر وزیر بهداشت مصوب شد تختهای درمانی آسان افزایش یابد.
وی عنوان کرد: دستگاههای نظارتی وظیفه تأمین امنیت جامعه را بر عهده دارند و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز حامی اساتید هست و جامعه پزشکی و پی را پزشکی جامعی سال و پاک که مورد اعتماد مردم بوده و دارای کمترین تخلفات بوده است.
مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در آن جلسه گفت: شش مرکز در استان فارس مجوز فعالیت مراکز نازایی سطح دو را دریافت کردهاند که پنج مرکز در استان تاکنون فعال شده است.
شریفی افزود: فیروز آباد، داراب، نوراباد، لامرد و آباده مراکز نازایی سطح دو فعال شده و بیش از ٨٠ درصد از مشکلات مراجعه کنندگان در مراکز سطح دو برطرف شده است.
به گفته این مقام مسئول دو مرکز نازایی سطح دو نیز در شیراز فعال است لازم به ذکر بوده که مرکز مشاوره نازایی نیز در بیمارستان شوشتری شیراز نیز ایجاد شده تا زمینه برطرف کردن مشکلات جامعه هدف را فراهم کرده است.
شریفی تاکید کرد: با توجه به فعالیتهای انجام شده نرخ شانس باروری در سطح سه نازایی ٣٨ درصد بوده که از متوسط کشور در این حوزه پیش تر است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی چهار میلیارد و ٢٠٠ میلیون تومان تخلف در مراکز درمانی شیراز خبر داد و گفت: در راستای مقابله با تخلفات مراکز درمانی چهار هزار و ٣٣٣ پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
او یادآور شد: ١۶ هزار بیمار طی سال گذشته به مراکز درمانی فارس مراجعه کردند.
عباس رضائیان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: با توجه به قانون جوانی جمعیت شرایط برای برخی از غربالگریهای حین ازدواج نیز در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: استان فارس در سال ١۴٠١ تمامی متولدین را مورد غربالگری قرار داده و اکنون هیچ فرزندی با بیماریهای متابولیک ارثی متولد نشده است.
رضائیان زاده تاکید کرد: طی سال ١۴٠١ بالغ بر ۵٢١ بیمار متابولیک ارثی شناسایی شد این در حالی است که ٨۵ درصد از نوزادان فارس نیز در خصوص شنوایی و بینایی مورد غربالگری قرار میگیرند.
به گفته این مقام مسئول تمامی مراکز بهداشتی استان مجهز به واکسن سل و سالک هستند و تمامی افرادی که دچار این بیماری بودند نیز به طول کامل واکسینه شدند.
رضائیان زاده افزود: طی سال ١۴٠١ بالغ بر ٢٨ هزار و ٣٩١ مورد فشار خون که اطلاع نداشتند شناسایی شد و ۴٨ هزار مورد ارزیابی دیابت صورت گرفته که از این افراد ٩ هزار نفر دارای دیابت بودند.
نظر شما