۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۸

رئیس سازمان تشکل های دینی تبلیغات اسلامی:

کار فرهنگی را با «باید» نمی توان به نوجوان ایرانی تحمیل کرد

 کار فرهنگی را با «باید» نمی توان به نوجوان ایرانی تحمیل کرد

رامسر- رئیس سازمان تشکل های دینی و هیئات مذهبی تبلیغات اسلامی کشور گفت: کار فرهنگی را با « باید» نمی توان به نوجوان ایرانی تحمیل کرد و باید راه گفت و شنود باز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید باباخانی عصر سه شنبه در افتتاحیه دوره تربیتی و مهارتی تشکل‌های دینی و هیئت‌های مذهبی منطقه شمال کشور عنوان کرد: اولویت امور تربیتی و فرهنگی را بر خواست دقیق دین متمرکز کرده و از اعمال نظرات و سلایق شخصی پرهیز کنیم.

وی بیان کرد: پیامبر اکرم اولین الگو و نمونه کامل الهی است که توانسته تحولات عظیمی را در یک محیط و جامعه خفقان آور ایجاد کند که تا به امروز و پس از هزار و ۴۰۰ سال انسان‌ها را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد، چنانچه ایشان با آن روحیه عظیم خود در مورد سوره هود و آیه ۱۱۲ این سوره می‌فرماید که این سوره مرا پیر کرد.

حجت الاسلام باباخانی با بیان اینکه در مسیر کار فرهنگی دچار اعمال سلیقه‌های شخصی هستیم و تا فهم دقیق دینی در حوزه تربیتی فاصله داریم تصریح کرد: در حوزه فقاهت با جهاد فقیهانی در دین مواجهیم که با دقت در آیات و روایت در طول بیش از هزار سال جزئیات احکام و دستورات تکالیف دینی را مشخص و استخراج کرده اند اما در حوزه تربیتی حتی سند شناسی آیات مربوط به این حوزه واکاوی و بررسی نشده است در حالی که تربیت و روش تربیتی انسان مقدم بر احکام است و ما نیاز به فقیهان تربیتی داریم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در مسیر تربیتی و کار فرهنگی باید همکاری، همدلی و توافق و اجماع بین تمامی تشکل‌های دینی و هیأت‌های مذهبی و سایر متولیان حوزه فرهنگ ایجاد شود تصریح کرد: پس از ایجاد اجماع و تحمل شنیدن سلایق متعدد ما خواهیم توانست اولویت امور تربیتی و فرهنگی را بر خواست دقیق دین متمرکز کرده و از اعمال نظرات شخصی پرهیز کنیم.

حجت الاسلام باباخانی در ادامه به بسته بودن باب گفتگو در میان متولیان امور فرهنگی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: نوجوان بی حجاب امروز در زمان مسئولیت متولیان فرهنگی جمهوری اسلامی بالیده و رشد کرده و به این نقطه رسیده است پس نمی‌توان کار فرهنگی را با «باید» به نوجوان امروز تحمیل کرد بلکه باید راه گفت و شنود باز و راه ارائه نظر و نقش پذیری نوجوان در مسیر تربیتی مهیا شود.

رئیس سازمان تشکل‌های دینی و هیأت‌های مذهبی کشور با تاکید بر اینکه ایجاد بستری برای افزایش و تعمیق معرفتی و مهارتی تشکل‌های دینی و هیأت‌ها در راستای همگرایی و هم افزایی آنان در آوردگاه تمدنی در ۱۰ پهنه کشور برگزار می‌شود گفت: هر پهنه شامل چند استان همجوار بوده و با استفاده از تخصص علمی و تجربی اساتید استان‌ها و اساتید ملی به دو شکل حضوری و مجازی دنبال می‌شود.

وی افزود: این دوره ویژه مدیران هیأت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی و مسئولان بخش‌های رسانه‌، نوجوان و بخش بانوان هیأت‌ها و تشکل‌ها ی استان‌های شمال کشور شامل گیلان، مازندران و گلستان برگزار خواهد شد و هیأت‌ها پس از شرکت در برنامه‌های حضوری، وارد یک دوره ۶ ماهه می‌شوند که به صورت هفتگی بسته‌های محتوایی را از طریق بسترهای مجازی دریافت می‌کنند و در پایان برای شرکت کنندگان از سوی مجموعه آموزش‌های کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه دانشگاه سوره مدرک اعطا خواهد شد.

گفتنی است دوره توانمند سازی، معرفتی و مهارت افزایی هیأت‌ها و تشکل‌های دینی در آوردگاه تمدنی با عنوان «دوره ماه»، در راستای ارتقا آموزشی و توانمندسازی هیأت‌ها و تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم‌نهاد منطقه شمال کشور به مرکزیت شهر رامسر و به میزبانی اردوگاه هفتم تیر این شهر از امروز آغاز و به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5788678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha