به گزارش خبرنگار مهر، سردار مجتبی باستان ظهر پنجشنبه در آئین آغاز فعالیت این قرارگاه با اشاره به سالروز آزاد سازی خرمشهر اظهار کرد: پیوند دانش آموزان با مسجد و آگاهی از نقش محوری مسجد، پیاده سازی روحیه مقاومت و ایستادگی در بین دانش آموز و مردمی کردن فعالیتها با بهرهگیری از ایده جوانان و نوجوانان سه درس ماندگار از فتح خرمشهر است که امروز مهمترین مسیر ما در مقابله با جنگ ترکیبی و جنگ شناختی دشمن در حوزه جوانان است.
وی با بیان اینکه ۲۰ گروه جهادی در قالب این قرارگاه با یک هزار و۲۰۰ دانش آموز جهادی در کار بازسازی مدارس خسارت دیده خوی کمک خواهند کرد، عنوان کرد: این گروهها در ۲۰ مدرسه ۱۸ هزار مترمربع رنگ آمیزی و در ۱۰۰ باب مدرسه فعالیت عمرانی خواهند کرد
سردار باستان با اشاره به اینکه این گروههای جهادی دانش آموزی همچنین به ساخت ۲۰ واحد مسکونی محرومان کمک خواهند کرد، اضافه کرد: یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز در امر بازسازی و مرمت مدارس زلزلهزده شهرستان خوی در قالب ۲۰ گروه جهادی مشارکت دارند.
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور بستر سازی برای تربیت نسل جوان در آشنایی با مشکلات مردم، خدمت رسانی رایگان با روحیه جهادی، مشارکت پذیری و کارگروهی دانش آموز آن از مهمترین اهداف تشکیل این قرارگاه است.
وی افزود: گروههای جهادی این قرارگاه از ۵ تیرماه فعالیت جهادی خود را به مدت یک ماه در این منطقه آغاز میکنند.
علی مطهری مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی هم در این مراسم با تقدیر از تلاشهای گروههای جهادی، تشکیل این قرارگاه را در پیشبرد اهداف آموزشی و توسعه و تکمیل فضاهای آموزشی مناطق زلزله زده خوی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: بعد تربیتی این حرکت جهادی بسیار فراتر از خدمات رایگان آن خواهد بود.
قهرمان رحمانی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان هم در این مراسم گفت: ۱۲ باب مدرسه با ۱۰۰ کلاس درس براثر زلزله در شهرستان خوی تخریبی هستند که نیاز به کمک و حمایت برای بازسازی دارند.
نظر شما