با دستیاری به نام تاکو؛

تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

تیک تاک مشغول آزمایش یک ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی است که در پاسخ جستجوهای نوشتاری کاربران ویدئو یا خالقان محتوای مرتبط را در نتایج نشان دهد.

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از ایونینگ استاندارد، به نظر می رسد چت بات های هوش مصنوعی به همه جا نفوذ کرده اند. حتی اگر فردی چت جی پی تی را آزمایش نکرده باشد، ممکن است حین استفاده از اسنپ چت، موتورجستجوی بینگ( مایکروسافت)، دیسکورد یا دولینگو با آن برخورد کرده باشد.

اکنون تیک تاک نیز به جمع کاربران این فناوری پیوسته و یک دستیار هوش مصنوعی به نام «تاکو» ارائه کرده است. تاکو مانند نسخه های پیش از خود، می تواند پاسخ هایی مشابه انسان به سوالات شما بدهد. این ابزار همچنین می تواند برحسب جستجوی فرد و ویدئو کلیپ هایی که قبلا مشاهده کرده، ویدئوها و سازندگان محتوا را به فرد پیشنهاد کند.

اپ ویدئویی مذکور مشغول آزمایش این ویژگی جدید در فیلیپین است. ممکن است تاکو به یک ابزار قدرتمند برای تیک تاک تبدیل شود. این اپ اشتراک گذاری ویدئوی کوتاه هم اکنون یک موتور جستجوی پیش فرض برای کاربرانی جوان به حساب می آید که اطلاعات درباره هرچیزی از محصولات زیبایی گرفته تا رستوران ها را در خود دارد.

برخلاف گوگل که هم اکنون مشغول افزودن پاسخ های مبتنی بر هوش مصنوعی در موتورجستجوی خود است، تیک تاک نتایج جستجو را از میان کلیپ هایی که انسان ها ساخته اند، فراهم می کند.

افزودن چت بات به مخزن عظیم ویدئوهای تیک تاک به این شرکت کمک می کند تا به اطلاعات بیشتری درباره عادت های کاربران دست یابد. این امر به ارتقای بهتر الگوریتم های اعتیاد آور آن نیز دامن می زند.

درهرحال ویژگی تاکو در حال آزمایش است و می توان پس از باز کردن اپ، آن را در سمت راست نمایشگر دید. آیکون آن که شبیه روح است بالای دکمه های دیگری قرار دارد که به فرد کمک می کند با کلیپ ها ارتباط برقرار کند.

البته هم اکنون به نظر می رسد فرد فقط می تواند پیام را برای ربات مذکور تایپ کند. این درحالی است که چت جی پی تی و بینگ به کاربران اجازه می دهند از طریق گفتاری مانند دستیارهای دیجیتالی آلکسا و سیری سوال خود را بپرسند.

شرکت های دیگر از جمله اسپاتیفای هم اکنون از هوش مصنوعی مولد برای تقلید صدای انسان استفاده می کنند. همزمان شرکت های ضبط موسیقی با افزایش موسیقی جعلی روبرو شده اند که شبیه قطعات موسیقی است که هنرمندان آنها را اجرا کرده اند.

کد خبر 5795165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha