به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آخوندی در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش از محلات منطقه ۱۲ با بیان اینکه امروز وظیفه داریم پس از دو سال کارهایی را که انجام میشود اعلام کنیم، اظهار کرد: در منطقه ۱۲ شهر تهران ۴۶ پروژه از ۵۴ پروژه توسعه محلی اجرا شد و از ۲۸ پروژه غیرمستمر نیز ۲۴ پروژه اجرایی شده و چهار طرح نیز در حال اجراست.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به بازگشایی محور شمالی میدان امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: این طرح نیاز به نقدینگی دارد که در خصوص آن با شهرداری صحبت کرده ایم و اگر نقدینگی تخصیص نیابد، به یک معضل تبدیل خواهد شد؛ لذا نقدینگی باید تأمین شود تا بازگشایی صورت بگیرد.
آخوندی با بیان اینکه اگر جایی مدیری خوب کار میکند باید مراقب باشیم که او را جابجا نکنیم تا آن بخش با مشکل مواجه شود، تصریح کرد: ما اینجا مستأجر هستیم و کسانی که قرار است شهر را اداره کنند، آنهایی هستند که سالها در شهرداری تجربه و سابقه فعالیت و مدیریت دارند.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: وقتی مدیری در بخشی به خوبی کار میکند، نباید او را جابجا کنیم که کارهای خوب او در آن بخش باقی بماند؛ این موضوع باید در شهرداری دنبال شود.
وی با بیان اینکه باید ساختمان میدان امام خمینی (ره) زودتر تکمیل شود، یادآور شد: کار ساختمانی هنوز به اتمام نرسیده و با توجه به هزینههای زیادی که صورت گرفته، نیمه کاره رها شده و باید تکمیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: موزه و سالن شهر در این ساختمان پیش بینی شده و کاربری مشخص است و باید تعیین تکلیف آن سریعتر صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات بازار بسیار سخت و پیچیده است، گفت: انجام اقداماتی همچون حمل پسماند، نگهداشت بازار، تجهیزات آتش نشانی، برق بازار و مواردی از این قبیل بسیار سخت است.
جعفر تشکری هاشمی نیز با اعلام اینکه ایجاد رفیوژ میانی به صورت سبز کاری خطرناک و بیهوده است، اظهار کرد: آبیاری در وسط خیابان برای کارگران فضای سبز بسیار خطرناک است و بعضاً منجر به تصادف موتور سواران میشود و آب جاری شده در خیابان منجر به آسیب به آسفالت خواهد شد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با تأکید بر اینکه هزینه برای رفیوژ سبز باید در پیاده روها صرف شود، خاطرنشان کرد: درختان میتوانند به جای غرس در وسط خیابان به تلطیف وضعیت پیاده روها کمک کنند.
وی ادامه داد: پیشنهاد من این است که هزینههای زائد حذف شود و پولی که مردم بابت عوارض میدهند برای کارهای بیهوده هزینه نشود.
تشکری هاشمی با اشاره به انهدام سنگ فرش گران قیمت خیابان ۱۷ شهریور، تصریح کرد: نهضت آسفالت معابر عارضه محسوب میشود و سنگ فرش میتواند به جذابیت معابر کمک کند؛ پوشش تمام خیابانها با آسفالت چندان مطلوب نیست.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با بیان اینکه بنده سالها در این منطقه ساکن و شاهد پویایی در آن هستم، گفت: بازگشایی معبر در خیابان ۱۷ شهریور موجب رضایتمندی ساکنان و شهروندان شد که قابل تقدیر است.
وی با تأکید بر اینکه بازسازی کف پوش میدان امام خمینی (ره) نیز اتفاق خوبی بود که از این بابت تقدیر میکنیم، یادآور شد: وضعیت بوستانهای این منطقه و همچنین ایمنی بازار نیاز به ارائه گزارش دارد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با اشاره به محدودیتهای ارتفاعی در پردیسهای حکومتی خیابان مجاهدین، خاطرنشان کرد: این موضوع نارضایتی کسانی را که در این خیابان ملک دارند، به دنبال داشته است.
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا نیز با بیان اینکه منطقه ۱۲ منطقه پر مسئلهای است و اتفاقات خوبی در دوره ششم مدیریت شهری در این منطقه افتاده است، گفت: هر آنچه در نوسازی بازار ورود کنیم به ایمنی آن کمک کرده ایم و اگر مجموعههای مرتبط با هم همکاری کنند، اتفاقات خوبی افتاد که در همین راستا بین کمیته گردشگری، معاونت شهرسازی و سازمان نوسازی کمیته مشترکی برای این موضوع تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: اتفاقی که برای میدان امام حسین (ع) و خیابان ۱۷ شهریور افتاد، مردانگی ما بود که دیدیم طرحی که قبل از این اجرا شده بود، تأثیری در رفع مشکل مردم نداشت و برای رفع آن اقدام نکردیم.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا نیز با بیان اینکه سنگ فرش این خیابان برای پیاده روها بود و شهرداری ناچار به جمع آوری آن شد، گفت: در رفیوژ میانی خیابان ۱۷ شهریور از کاشت درخت خودداری شده و آبیاری قطرهای در نظر گرفته شده که نیاز به حضور کارگران در بخش میانی خیابان نیست؛ با اقدامات صورت گرفته چهره این خیابان عوض شده و جای تقدیر دارد.
نظر شما