به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی ظهر دوشنبه در نشست فرهنگی با مسئولان فومن اظهار کرد: پیریزی بنای فکری و کاشت بذر ایمان در دلهای نسل کودک و نوجوان و پرورش نسلی در تراز انقلاب و تربیت سربازانی برای امام زمان (عج) از رویکردهای کانون است.
وی، فعالیتهای کتابمحور، هدفمند و نشاطبخش را بن مایه فعالیتهای کانون عنوان کرد و افزود: بسط و گسترش فرهنگ کتابخوانی از رسالتهای با اهمیت این مجموعه فرهنگی است.
میر عظیمی با بیان اینکه این مجموعه در مسیر افزایش گستره فعالیتها، از تعامل با دستگاههای فرهنگی استقبال میکند، ادامه داد: اجرای طرحکانون مدرسه در ۱۱ شهرستان استان گیلان با مشارکت آموزش و پرورش نمونهای موفق از تعامل فرهنگی است.
وی از آمادگی کانون در گسترش همکاریها برای پیشبرد فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در سطح استان، به ویژه شهرستان فومن خبر داد و افزود: فعالیتهای تابستانی و برگزاری کارگاههای حضوری و مجازی کانون و همچنین، نقشآفرینی مؤثر این مجموعه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، از برنامههای کانون است.
مدیرکل کانون پرورش فکری تاکید کرد: اختصاص خودرو برای راهاندازی مرکز سیار کانون در شهرستان، تخصیص بودجه برای تعمیر و تجهیز مرکز فرهنگی هنری کانون فومن و همراهی بیشتر در اجرای فعالیتهای مخاطب محور این مجموعه برای خدمات دهی هر چه بهتر به آینده سازان ضرورت دارد.
فعالیتهای کتابمحور، شاخصه کانون است
«اکرم السادات حسینی» سرپرست معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری گیلان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از مشاهده قفسههای مزین به کتاب در فرمانداری شهرستان فومن اظهار کرد: نقش این یار مهربان در رشد و پویایی جامعه بسیار اثرگذار است.
وی افزود: فعالیتهای کانون با محوریت کتاب به مرحله اجرا گذاشته میشود و در سایه همراهی شرکای فرهنگی برای ارتقای آگاهیهای فرزندان ایران اسلامی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تلاشمیکنیم.
حسینی به بستر مشارکت فرهنگی در سطح شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری مهرواره و جشنوارهها از فرصتهای موجود برای خدماترسانی هرچه بهتر، معرفی فرهنگ بومی محلی و ترویج سبکزندگی ایرانی اسلامی است.
نظر شما