به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عامریان ظهر سه شنبه در نشست تخصصی کارگروههای جهادی در آموزش و پرورش اردبیل اظهار کرد: مأموریت اصلی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر تمرکز بر مناطق کم برخوردار، مرزی، روستایی و عشایری است.
وی تصریح کرد: مدل کار قرارگاهی نیاز به یک فهم مشترک دارد و این جلسات بهترین فرصت برای رسیدن به این مهم است و باید دقت داشته باشیم که مأموریت هر یک از اعضای قرارگاه به هیچ وجه موازی یا مخل وظایف سازمانی آنها نیست و در همین راستا پیشنهاد میشود مأموریت محول شده به اعضا با وظایف سازمانی ایشان سنخیت داشته باشد.
دبیر کارگروه منزلت و حمایت قرارگاه جهاد کشور با اشاره به اقدامات کارگروههای قرارگاه جهادی گفت: از جمله اقدامات کارگروه منزلت و حمایت پویش همه حاضر و تهیه البسه مورد نیاز دانش آموزان کم برخودار است که به صورت هماهنگ در سراسر کشور انجام میشود.
عامریان همچنین با تاکید به اهمیت مسئله ظرفیت شناسی و مردمی سازی در کارهای جهادی افزود: در این حوزه ۲ مأموریت اساسی وجود دارد که مأموریت اول شناسایی، جذب و تشکیل گروههای جهادی و مأموریت دوم تسهیل شرایط و زمینههای لازم برای فعالیت گروههای جهادی است.
اردبیل جز پیشتازان در فعالیتهای جهادی است
دبیر کارگروه توسعه و تحول اجتماع محور قرارگاه جهادی کشور نیز در این نشست خاطرنشان کرد: استان اردبیل جز پیشتازان در فعالیتهای جهادی است.
علی مهدلو با تقدیر از تلاشهای انجام شده در قرارگاه جهادی استان اردبیل اضافه کرد: طرح توسعه و تحول اجتماع محور موسوم به ۲۰۲۰ محله با این نگاه اجرا میشود که مدرسه میتواند به عنوان تربیتی محله شناخته شود.
وی با اشاره به اهداف طرح ۲۰۲۰ محله بیان کرد: این طرح به صورت جدی در سراسر کشور انجام میشود و اعتقاد ما این است که مدیران مدارس باید به عنوان محور آموزش، تربیت فرهنگ، هنر و مدیریت در سطح محله نقش ایفا بکنند.
نظر شما