۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۶

از سوی بنیاد هدایت ؛

طرح ملی «مسجد به مسجد» آغاز شد

طرح ملی «مسجد به مسجد» آغاز شد

طرح ملی «مسجد به مسجد» با هدف ظرفیت شناسی مساجد کشور و با محوریت جهاد تبیین از سوی بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح ملی «مسجد به مسجد» با نشست توجیهی و هم‌افزایی همسنگران بنیاد هدایت در سالن جلسات شهید مالامیری آغاز به کار کرد.

در ابتدای نشست، حجت الاسلام مهرداد جعفری مسئول شبکه راهیاری بنیاد هدایت به بیان مقدمه‌ای پیرامون نحوه اجرای این طرح پرداخت و اظهار داشت: طی این برنامه از ۶ هزار مسجد شاخص سراسر کشور بازدید خواهیم کرد و ضمن شناسایی ظرفیت‌های موجود با برگزاری محافل گفت‌وگو محور سعی در هم‌افزایی و انتقال تجربیات خواهیم داشت.

در ادامه جلسه حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت ضمن اشاره به اهداف برگزاری طرح «مسجد به مسجد» اظهار داشت: در سال جدید لازم بود شروع متفاوتی داشته باشیم و مطالباتی از بنیاد هدایت وجود داشت؛ با توجه به اهمیت مسجد و امامت، طرح «مسجد به مسجد» شکل گرفت. بنا شد این حضور در میدان اتفاق بیفتد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های بنیاد هدایت در سال جاری پرداختن به مسئله جهاد تبیین است، گفت: ما باید از هر فرصتی که در استان‌ها و شهرستان‌ها پیش می‌آید استفاده کنیم و روح جهاد تبیین بر گفت‌وگوها، نشست‌ها و برنامه‌های ما حاکم باشد.

حجت الاسلام غلامی کلان روایت انقلاب اسلامی را حرکتی رو به جلو خواند و طرح این مسئله را یکی از مصادیق اصلی جهاد تبیین دانست و ابراز داشت: یکی از مباحثی که در این عملیات قابل طرح است، بیان موفقیت‌های نگاه انقلاب اسلامی است؛ خرده روایت‌های ضعف‌ها و کاستی‌هایی که وجود دارد نیز در بسیاری از مواقع به نرم افزارهای غربی و نوع نگاه مردم به سبک زندگی غربی و جایگزینی سبک غربی به جای سبک ولایی گره خورده است.

قائم مقام بنیاد هدایت، شناسایی ظرفیت مساجد را یکی از اهداف این طرح برشمرد و اظهار داشت: در بررسی میدانی باید ببینیم کدام مساجد می‌تواند پایگاه قرآن باشد؟ کدام مساجد می‌توانند در زمینه اوقات فراغت تابستان فعالیت داشته باشند و یا هر کدام از مساجد در اولویت‌های ۱۸ گانه‌ای که در برنامه ۱۴۰۲ مشخص شده، می‌توانند پای کار بیایند.
وی توسعه شبکه هدایت را یکی دیگر از اولویت‌های بنیاد هدایت در اجرای این طرح دانست و تصریح کرد: ما به دنبال شناسایی امامان توانمندی هستیم که به شبکه جامعه هدایت بپیوندند؛ باید از این ظرفیت به درستی بهره بگیریم.

حجت الاسلام غلامی با بیان اینکه تبیین و معرفی مهرواره محله همدل از دیگر برنامه‌های این طرح است و افزود: تداوم مهرواره محله همدل یکی دیگر از رویکردهای ما در این عملیات است؛ اینکه چگونه می‌توان مردم را در میدان پای کار نگاه داشت. خرده پویش‌هایی در مناسبت‌های مختلف می‌توان طراحی کرد تا این مدل محله محوری را ادامه دهیم.

حجت الاسلام مهدی موحد مدیر بخش پژوهش بنیاد هدایت در ادامه نشست به تبیین سیر مباحثی که در این طرح باید به امامان محله کنشگران مسجدی، ارائه شود، پرداخت.
بخش دیگر این نشست همسنگران بنیاد هدایت به بحث و تبادل نظر پیرامون محتوا و شیوه اجرای این طرح پرداختند.

گفتنی است، این برنامه از روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ با سفر عوامل اجرایی به ۱۲ شهرستان این استان مرکزی آغاز خواهد شد؛ راهیاران و تیم اجرایی بنیاد هدایت در گروه‌های سه نفره در این شهرستان‌ها، حضور پیدا خواهند کرد.

کد خبر 5798923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha