۱۳ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۱۸

از مجموعه «نوای دوست»؛

«نوای آشنا» گوش‌نواز شد/ این آلبوم رفاقت‌ها را بیشتر می‌کند

«نوای آشنا» گوش‌نواز شد/ این آلبوم رفاقت‌ها را بیشتر می‌کند

آلبوم «نوای آشنا» از مجموعه آلبوم‌های پروژه «نوای دوست» با هنرمندی شهاب قاسمی و علی‌درویش نوری در قالب یک اثر بی‌کلام منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «نوای آشنا» عنوان یکی از تازه‌ترین آثار منتشر شده در فرآیند تولید و عرضه آثار موسیقایی کشورمان است که به تازگی با نوازندگی سازهای کوبه‌ای شهاب قاسمی و نوازندگی عود علی درویش نوری از مجموعه آلبوم‌های «نوای دوست» پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

«مرغ شب»، «شب انتظار»، «عقرب زلف»، «جومه نارنجی»، «رسوای زمانه»، «نغمه نوروزی»، «زندگی جاوید»، «آتش دل»، «ساری گلین»، «لیلاخانوم» نام قطعاتی هستند که در آلبوم گنجانده شده‌اند. این در حالی است که فرهاد دودانگه صدابردار و میکس، الهام پاکروان مدیر اجرایی، جلال زرگانی طراح و گرافیست دیگر اعضای گروه اجرایی آلبوم را تشکیل می‌دهند.

شهاب قاسمی تهیه کننده و یکی از هنرمندان این آلبوم درباره اثر «نوای آشنا» نوشته است: «حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست که آشنا سخن آشنا نگه دارد. مجموعه آلبوم‌های «نوای دوست» پیشکش به شما هنردوستان، هم نوازی با سازهای مختلف با «چند گوشه زنگدار» است. هدف از این نامگذاری این بود که این هم نوازی در محیطی دوستانه، با عشق و خلوص دل نواخته شد و امید است که این نواها بر دل‌های مهربان شما بنشیند و سبب شود که بعد از شنیدن آن در دایره دوستی ما قدم نهاده و نوای آن را به گوش دوستانتان برسانید.»

شهاب قاسمی از جمله هنرمندانی است که نوازندگی دف را در محضر هنرمندانی چون کریم صفوتی و آغه غوثی آغاز کرد. او در سال ۱۳۷۳ اولین اجرای خود را با گروه دف‌نوازان در تالار وحدت آغاز و پس از آشنایی با گروه «چاوک» کنسرت‌های مختلفی در تهران و دیگر شهرهای کشور برگزار کرد که از آن جمله می‌توان به برگزاری کنسرت با گروه‌های «سرمستان شور عشق»، «عشاق»، «مشتاق»، «تنبور نوازان سیمرغ»، «محبوب» و «نی داود» اشاره کرد.

«نوای آشنا» گوش‌نواز شد/ این آلبوم رفاقت‌ها را بیشتر می‌کند

این هنرمند در سال ۱۳۷۹ به گروه «همایون» با خوانندگی ایرج بسطامی پیوست که حاصل آن کنسرت‌های متعدد و آلبوم «تحریر خیال»، «گل‌پونه ها» بود. در سال‌های بعد نیز نوازندگی دف در آلبوم «رسوای عشق» و «شاختایی» را به عهده گرفت. وی در سال ۱۳۸۳ گروه «دف‌نوازان درویش» را تشکیل داد و موفق به ساخت چند گوشه‌های زنگ دار شد. قاسمی در طول مدت فعالیت‌های هنری خود تاکنون برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای مختلفی در حوزه موسیقی را نیز بر عهده داشته و در این مدت نیز به عنوان سرپرست گروه موسیقی «دنگ دنگ کوبان» به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

علی درویش نوری نیز از جمله هنرمندان فعال در عرصه عود نوازی، تارنوازی و سه تارنوازی است که طی سال‌های اخیر به عنوان نوازنده در آلبوم‌های «بی من مرو»، «آبروی آب»، «خانه دوست کجاست»، «ردیف استاد شهنازی»، «قطعات استاد هوشنگ ظریف» و پروژه دیگر حضور چشمگیری داشته است. این هنرمند همچنین به عنوان نوازنده در کنسرت‌های گروه‌های مختلف در کشورهای اسپانیا، ایتالیا و بلغارستان نیز حضور داشت.

از جمله همکاری‌هایی که می‌توان در کارنامه فعالیت‌های هنری درویش نوری یافت کرد، همراهی با هنرمندانی چون علیرضا افتخاری، سالار عقیلی، وحید تاج، رضا رضایی پایور و داود آزاد است. ضمن اینکه تالیف کتاب «یادگار کهن برای عود» و همچنین کتاب «قطعات جمیل بشیر برای عود» از دیگر کارهای پژوهشی این نوازنده عود است.

کد خبر 5800991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha