به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این ستاد طی سالهای اخیر برای کاربردی شدن علم و توسعه علوم شناختی گامهای موثری برداشته است و بنا به گفته محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، حمایتها و اقدامات موثری در این زمینه از سوی ستاد صورت گرفته است و برای تامین نیازهای داخلی و دستیابی به خودکفایی؛ موضوع تولید و توسعه ابزارهای و محصولات شناختی با جدیت دنبال میشود.
وی معتقد است که یکی از مهمترین ماموریتهای ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی؛ «معرفی و تثبیت اهداف، برنامهها و فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی»، «همکاری با مراکز و نهادهای آموزشی و علمی»، «ایجاد و توسعه زیرساختها» و «تربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه دانش علوم و فناوریهای شناختی» است و ستاد در این حوزه اقدامات خوبی داشته است.
به گفته مهدوی، ضروری است با کمک ابزارهایی که در امر توسعه و گسترش این دانش حاصل شده است، بازار کسبوکار برای ارایه خدمات به جامعه و تولید محصولات شناختی توسعه و گسترش یابد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، ایجاد، تجهیز و توسعه آزمایشگاههای تحقیقاتی در مراکز علمی، آموزشی و تخصصی را از افتخارات ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی عنوان کرد و گفت: در راستای تامین نیازهای جامعه و تربیت و تامین نیروی انسانی مجرب و متخصص فعالیتها و تلاشها برای گسترش زیرساختهای تخصصی در حوزه علوم شناختی در سطح کشور ادامه مییاید.
وی با بیان اینکه ماموریت این این ستاد بر اساس هدفگذاری در قالب نقشه راه پیگیری میشود، بیان کرد: در حوزه تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص آییننامههایی تدوین شده است که از ورود دانشجویان و اساتید سایر رشتهها به حوزه علوم و فناوریهای شناختی استقبال میشود.
نظر شما