۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۸

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی خبرداد؛

تلفیق تضمین اشتغال با آمایش سرزمین در دانشگاه علمی کاربردی

تلفیق تضمین اشتغال با آمایش سرزمین در دانشگاه علمی کاربردی

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تلفیق تضمین اشتغال با آمایش سرزمین در این دانشگاه خبر داد.

دکتر اصغر کشت کار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح آمایش گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از دو سال پیش «طرح آمایش سرزمین» را تهیه کرده بود که در این دوره آن را کامل، نهایی و تصویب کرده و شروع به اجرای آن کرد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح منجر به حذف کد رشته‌هایی شد که نیازی به آن در کشور احساس نمی‌شد، همچنین کد رشته‌های مورد نیاز کشور نیز تقویت شد، ۱۲۵ رشته جدید ایجاد شد، بنابراین در پذیرش قبلی دانشگاه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ کد رشته حذف شده و حدود ۸۰۰ کدرشته ایجاد شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در پذیرش پیش رو (مهرماه ۱۴۰۲) براساس طرح آمایش، حدود یک هزار و ۲۰۰ کد رشته حذف و ۸۰۰ کدرشته اضافه می‌شود، بنابراین کد رشته‌های دانشگاه از ۸ هزار و ۷۰۰ کد رشته در یک‌سال گذشته به ۵ هزار و ۸۵۷ کد رشته کاهش می‌یابد، ولی کد رشته‌های مذکور همه مورد نیاز کشور و اقبال جامعه خواهد بود.

وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه طی این مدت ۲۰ درصد افزایش یافته اند ادامه داد: این موضوع نشان دهنده افزایش اقبال عمومی به دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

کشت کار افزود: علاوه بر آمایش، سیاست دیگری در دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد توجه ویژه قرار گرفته که مربوط به تضمین اشتغال دانشجویان است.

وی ادامه داد: این سیاست عبارت از این است که دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه از لحاظ وضعیت اشتغال آینده فکرشان راحت بوده و اشتغال آنها تضمین شده باشد.

هیچ یک از مراکز جدید علمی کاربردی بدون تضمین اشتغال مجوز دریافت نخواهند کرد

کشت کار ادامه داد: در حال حاضر دو اقدام مهم در این جهت انجام شده، مبنی براینکه تمام مراکز جدید دانشگاه از این پس با تضمین اشتغال مجوز فعالیت دریافت می‌کنند، بدون تضمین اشتغال به هیچ مرکزی مجوز فعالیت داده نمی‌شود و به مراکزی مجوز جدید داده می‌شود که نسبت به مراکز موجود وضعیت بهتر و بالاتری داشته باشند.

ایجاد ۱۲ مرکز جدید علمی کاربردی با پذیرش ۱۰ هزار دانشجو با تضمین اشتغال

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: بنابراین برای پذیرش جدید (مهر ماه ۱۴۰۲) فقط به ۱۲ مرکز علمی کاربردی مجوز فعالیت داده شده است که این مراکز حدود ۱۰ هزار دانشجو را با تضمین شغل آموزش خواهند داد.

وی با بیان اینکه این مراکز در زمینه پتروشیمی، سلامت، تجهیزات پزشکی، تعمیرات هواپیما مشغول فعالیت خواهند شد افزود: امیدواریم با شروع فعالیت این مراکز فصل جدیدی از آموزش‌ها که همزمان با ایجاد اشتغال صورت می‌گیرد در آموزش عالی کشور شروع شود.

وی افزود: نوع دوم فعالیت دانشگاه در زمینه تضمین اشتغال، این است که از مراکز علمی کاربردی خواسته شد به اشتغال دانشجویان موجود و آینده فکر کنند و با ارگان‌هایی که در ارتباط هستند، شامل صنایع، خدمات، کارخانه‌ها، شهرداری‌ها، تولید کنندگان، خدماتی‌های بزرگ، و فرهنگ هنرها که بازار کار را شامل می‌شوند، رایزنی کرده و نیازهای فعلی و آتی آنها را استعلام و نسبت تأمین و تربیت نیروی انسانی آنها اقدام کنند.

اعلام آمادگی مراکز علمی کاربردی برای پذیرش ۲۷ هزار دانشجو با تضمین اشتغال

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: بنابراین مراکز آموزشی طی یک اقدام فشرده، اعلام کردند حدود ۲۷ هزار دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش می‌کنند، اشتغالی که از سه نوع اشتغال، شروع تحصیل، حین تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی است.

وی ادامه داد: این مراکز تضمین می‌دهند این ۲۷ هزار دانشجو را به محض پذیرش یا در حین تحصیل یا بعد از فارغ التحصیلی در شغلی که از قبل مشخص شده به کارگیرند.

کد خبر 5801557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۶
      0 0
      دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی قبل از ورود به این دانشگاه شاغل هستند