به گزارش خبرنگار مهر، حسن عابدینی ظهر سه شنبه در مراسم معارفه مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز اردبیل اظهار کرد: در کنار تقویت حوزه نظامی، باید مراقب جنگ نرم و رسانهای غرب باشیم تا در این میدان تسلیم نشویم.
وی ضرورت مبارزه بی امان با دشمنان را در عرصه جنگ نرم و رسانهای یادآور شد و تصریح کرد: باید مقابله با مثل به صورت درست و صحیح انجام شود چرا که دشمن تلاش میکند امید و اعتماد را در جامعه کم رنگ کند و ما نیز باید با بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی به سمتی حرکت کنیم تا امید، نشاط و سرزندگی در جامعه ارتقا یابد.
معاون امور استانهای صدا و سیما گفت: امام راحل معتقد بودند که صدا و سیما باید به یک دانشگاه عمومی تبدیل شود که در کنار این نظریه با ارزش و ارتقای دانش و بصیرت مردم، سه وظیفه مهم از سوی مقام معظم رهبری بر گردن رسانه ملی گذاشته شده است.
عابدینی افزود: صدا و سیما باید آوردگاه ارزشمند برای مقابله و مبارزه با توطئهها و دسیسههای دشمنان بوده و زمینه نشر و ترویج امیدآفرینی را به خوبی فراهم کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: صدا و سیما باید همچون قرارگاهی شایسته در افزایش امید و نشاط اجتماعی عمل کرده و به نوعی افکار عمومی را در حوزههای مختلف به نقطه اغنا برساند.
عابدینی اضافه کرد: امروز بیش از ۲۹۸ شبکه فارسی زبان تلاش میکنند تا ۲۴ ساعته علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران تخم نفاق و دودستگی را بپاشند که در این شرایط شایسته است رسانه ملی امیدواری و دین باوری را در جامعه ترویج کند.
وی بیان کرد: هر چند غربیها معتقدند در راستای جریان آزاد اطلاعات این رسانهها را فعال کرده اند اما باید پرسید چرا برای کشور چین و هند با جمعیتی بالای یک میلیارد نفر چنین شبکههایی راه اندازی نشده در حالی که ملت ایران ۴۴ سال است که تاوان استقلال در حاکمیت ملی را میدهد.
عابدینی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با تدبیر و دوراندیشی امام راحل شاهد سقوط بلوک شرق به رهبری شوروی سابق بودیم و مقام معظم رهبری نیز خبر از افول لیبرال دموکراسی دادند تا آمریکا و ایادی آنها نیز بساط خود را در دنیای معاصر برچینند.
وی به تحولات رخ داده در رسانه ملی در سالهای اخیر بر اساس سند تحول اشاره کرد و گفت: ۲ اصل در این سند مورد توجه مسئولان رسانه ملی قرار گرفته که یکی از آنها عدالت محوری در تولید و پخش برنامهها است.
عابدینی تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا از ظرفیت تولیدات رسانهای استانها در سطح ملی و پخش در شبکههای سراسری استفاده کنیم که قرار شده به صورت هفتگی ۱۰ ساعت برنامه استانی از شبکه یک تا چهار پخش شود.
رسانه ملی در برش استانی از ظرفیت بهرهمند شود
وی افزود: رسانه ملی باید فرصتی را فراهم کند تا در همه استانها از ظرفیت نخبگان، اساتید دانشگاه و برجستگان در ابعاد مختلف استفاده شده و کارهای تخصصی و علمی تنها متمرکز در تهران نباشد.
عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار این امر تمام تلاش ما بر این است تا از ظرفیت هنرمندان و صاحبان ایدههای خلاقانه در مسیر تولید آثار ارزشمند و فاخر استفاده کرده و زمینه یک حرکت تحولی را فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: حتی روستایی دورافتاده نیز در تولید و پخش برنامههای صدا و سیما باید مشارکت کنند و قطعاً با محوریت اعتلای هویت قومی، قبیلهای، فرهنگها، ادیان، زبانها و اندیشهها میتواند بهترین و فاخرترین برنامهها را تولید و از شبکههای مختلف پخش کرد.
عابدینی بیان کرد: سعی خواهیم کرد به تناسب ظرفیت هر منطقه تولیدات از طریق شبکههای سراسری پخش شود که در این زمینه پخش سریال، موسیقی، تله فیلم و سایر تولیدات استانها مورد توجه رسانه ملی است.
وی با بیان اینکه ملت ایران در ایدئولوژی خود پیروز و موفق میدان است، اظهار کرد: این ایدئولوژی دارای ابعاد ارزشمند و بار معنایی و داستانی، اسطورهای و لطافت خاص در بیان حکایتهای حکیمانه ای است که میتواند زمینه ساز تولید آثار ارزشمند باشد.
عابدینی از تولید سریال «شاه اسماعیل» از طریق رسانه ملی خبر داد و تصریح کرد: این سریال فاخر و الف ویژه بعد از تولید از شبکههای سراسری پخش خواهد شد.
معاون امور استانهای صدا و سیما گفت: همان طوری که در دوران دفاع مقدس با محوریت نیروهای مسلح پیروز میدان شدیم در نبرد رسانهای و فرهنگی دشمن نیز با محوریت صدا و سیما و رسانه ملی میتوان پیروزی حقیقی را به دست آورد.
نظر شما