به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد غلامی بعدازظهر پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخشی از مجموعه خود را به عنوان مشارکت مردمی و سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت فعال کرده است، گفت: برنامهها و خدمات متنوعی را در دست اجرا داریم که در چند حوزه در حال انجام است که یک حوزه آن ایجاد ساختار برای مشارکتهای مردمی در سطح شهرستانها بوده است و تاکنون ۲۰ مجمع خیرین سلامت در سطح ۲۱ شهرستان مازندران تشکیل شد و شبکه سازی خیرین انجام گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به مشارکت همه جانبه مجمع خیرین استان برای شبکه سازی در شهرستانها افزود: ایجاد ساختار برای حمایت از بیماران لاعلاج با مشارکت خیرین از دیگر اقدامات ما در این حوزه است.
غلامی تهیه و تدوین کتابچه نیازمندیهای سلامت شهرستانهای مختلف استان را از دیگر اقدامات مثبت دانشگاه علوم پزشکی مازندران برشمرد و گفت: در این کتابچه اولویتهای هر شهرستان به تفکیک پروژهها و نیازهای اساسی هر شهرستان لحاظ شده است و خدمات و پروژههای آتی بر اساس آن خواهد بود.
غلامی بازسازی پایگاه سلامت شهری شماره ۴ ساری، بازسازی و تکمیل ساختمان کلینیک ام اس بیمارستان بوعلی سینا ساری، تأمین هزینه ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ هچیرود در چالوس، تجهیز مرکز جامع سلامت نور، تجهیز بخشهایی از بیمارستان زارع ساری و اجرای تعدادی پروژههای دیگر در شهرهای مختلف استان را از دیگر اقدامات مشارکتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با خیرین سلامت استان عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران میزان مشارکت نقدی و غیر نقدی خیرین استان را در حوزه سلامت در سال ۱۴۰۰، ۱۵۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم در سال ۱۴۰۱ با یکصد میلیارد تومان افزایش به عدد ۲۵۴ میلیارد تومان رسید.
غلامی افزود: تعداد پروژههای خیرساز در سال ۱۴۰۱ در حوزه بهداشتی ۹ مرکز، ۵ پایگاه اورژانس ۱۱۵ و ۴ مرکز آموزشی درمانی و بیمارستان بوده و هشت پروژه نیز در حوزه بهداشتی و درمانی به طور کامل خیر ساز بوده است.
وی گفت: از ۱۸ پروژه موجود، احداث ۱۰ پروژه با همت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مشارکت مجمع خیرین سلامت استان بوده است.
نظر شما