به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بدون تردید یکی از دغدغههای هر خانواده، مدیریت اقتصادی آن خانواده است چرا که خانواده درآمد مشخصی دارد و سعی میکند که مبلغی را هم پس انداز کنند ولی در شرایط امروزی و با توجه به شرایط اقتصادی، خیلی از خانوادهها پس انداز هم ندارند و حتی قشر متوسط ما نیز این پس انداز را هم ندارند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: یک خانوادهای که مثلاً درآمد ۱۵ میلیون تومانی را دارد بر اساس این مبلغ هزینهها را از ابتدای ماه تا انتهای ماه بر اساس این مبلغ تنظیم مینماید و برای پوشاک، خورد و خوراک و هزینهای تحصیل فرزندان و سرویس و اجاره را برنامهریزی میکنند.
سرهنگ مؤمنی افزود: حال اگر یک اتفاقی پیش آید نظم اقتصادی این خانواده بر هم میریزد و عقل معاش اینجا به کار میآید چرا که مدیریت اقتصاد خانواده مستقیم به عقل معاش باز میگردد.
وی گفت: باید بر اساس درآمد برنامه ریزی کرد و برای همه امورات زندگی حتی روحی و رفاهی هم باید این هزینهها را در نظر گرفت و در نهایت این منجر به آسایش و آرامش خانواده میشود.
وی افزود: اگر پدر این خانواده در روز چند تخلف رایجی را مانند صحبت با تلفن همراه، سرعت غیر مجاز، نبستن کمربند ایمنی و ورود به محدوده طرح ترافیک که هست انجام دهد و بعد از کارش هم برای خرید مقابل پاساژ و مغازهها به صورت دوبل پارک میکند با همین چند تخلف حساب کنید که در طول ماه به چه میزان میشود.
سرهنگ مؤمنی بیان داشت: مثلاً اگر این پدر روزی ۵۰۰ هزار تومان بخاطر تخلفات مکرر جریمه شود و این مبلغ را در ۲۶ روز کاری ماه ضرب نمائیم خواهیم دید که چه مبلغی از اقتصاد خانواده کسر میشود.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: حال یک پدر دیگر را در نظر بگیرید که تخلفات کمتری مانند صحبت با تلفن همراه انجام میدهد و محل کارش طوری است که در محل پارک ممنوع ایستاده و روزی ۱۰۰ هزار تومان به خاطر این دو تخلف جریمه میشود که در ماه مبلغی نزدیک به ۳ میلیون تومان جریمه میشود و این انصاف نیست که بخاطر این تخلفات از هزینههای خانواده کسر شود.
وی اظهار داشت: چرا باید با تخلف این مبلغ از اقتصاد خانواده کسر گردد و با این مبلغ میتواند به مراکز فرهنگی و تفریحی و حتی دورهمی های خانوادگی تشریف ببرند و شاد باشند ولی این هزینهها به هزینههای جاری این خانواده تبدیل شده است و پدر خانواده باید فکری برای تخلف نکردن داشته باشد.
وی گفت: تخلف نکردن باعث میشود که مدیریت اقتصادی داشته باشیم و عقل معاش را بخوبی اجرایی کنیم.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: تمامی وسایل نقلیه ای که صبح اول وقت در سطح معابر تردد میکنند واقعاً به کجا میروند؟ این نیست که همه برای امرار معاش و کسب روزی تلاش میکنند؟
وی افزود: مسلماً این رانندگان افرادی هستند که برای کسب درآمد در این ترافیک شلوغ از خانه بیرون آمدهاند و میخواهند مخارج و هزینههای خود را تأمین کنند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: اگر یک اتفاق و حادثهای برای این افراد پیش بیاید چگونه میخواهند آنرا جبران کنند.
سرهنگ مؤمنی افزود: یک بخش از عقل معاش به اقتصاد خانواده باز میگردد و خود این وسیله نقلیه یک سری هزینههایی مانند سوخت، روغن، استهلاک و بیمه ماشین را نیز دارد که برای این هزینهها نیز باید مبالغی را کنار بگذاریم.
وی گفت: اما بحث تخلفات را هم باید در نظر گرفت چرا که بخشی از این تخلفات را دوربینها ضبط کرده و این نیز جز هزینههای جاری آن خانواده حساب شده و باید از درآمد آن خانواده کسر میشود.
نظر شما