به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب پیش از ظهر امروز سه شنبه در نشست شورای توسعه و برنامهریزی استان با تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان استان در جهت استخراج موانع و خلأ های استان اظهار کرد: با همکاری نخبگان، موارد مورد نیاز پیشرفت استان، موانع، خلأها، اختیارات و اموری که سبب ایجاد گره در برخی از کارها شده استخراج شود تا پس از بررسی به صورت پیشنهاد در قالب احکام برنامه هفتم برای پیگیری به نمایندگان سپرده شوند.
حسینی محراب بر توجه به جهتگیری استان پیرامون پروژه های ملی و ارائه اختیارات به مدیران برای اجرای امور در ارائه پیشنهادات تاکید و بیان کرد: دو بخش اختیارات و جهت گیری استان در خصوص پروژه های ملی ضمن مطالعه و رفع نقایص براساس آمایش سرزمینی و توسعه استان در ارائه پیشنهادات مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا اگر این آسیب شناسی به درستی انجام شود میتوانیم پیشنهادات خوبی را ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه نظارت صحیح بر اختصاص مسئولیت های اجتماعی از سوی شرکت ها انجام شود، تصریح کرد: چهره شهرهای استان باید تغییر کند و مردم تغییرات را به وضوح حس کنند.
استاندار خوزستان افزود: ۱۰۰ درصد مبلغ مسئولیت های اجتماعی شرکت ها باید در قالب برنامه بالادستی از سوی شورای برنامهریزی دیده شود؛ زیرا تفاوتی میان بودجه و مبالغ مسئولیت اجتماعی شرکتها نیست و همه باید برای توسعه استان مصرف شوند.
حسینی محراب با بیان اینکه هیچ اعتباری به صورت سلیقه ای اختصاص داده نشود، ادامه داد: تخصیص اعتبار تنها براساس برنامه انجام شود و این برنامه با موارد بالادستی اعلام شده از سوی معاونت برنامه ریزی، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، مدیران کل و …. سازگار باشد.
وی با اشاره به بهره گیری از خرد جمعی برای استفاده از حق آلایندگی در استان تصریح کرد: شورای برنامه ریزی نباید در مقابل شرکت هایی که مسئول پرداخت حق آلایندگی هستند، کوتاه بیاید.
استاندار خوزستان در پایان با تاکید بر اینکه در مقابل انحرافات خواهیم ایستاد؛ ابراز داشت: مدیران استان باید به گونه ای عمل کنند تا در مقابل خداوند متعال و مردم شرمنده نباشند.
نظر شما