به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که پیش از ظهر یکشنبه در سالن دامپزشکی اردبیل برگزار شد، سرپرست دامپزشکی استان اردبیل از زحمات ۳۴ ماهه مدیرکل سابق قدردانی کرد و گفت: مدیران این مجموعه در سالهای اخیر بهترین عملکرد را از خود نشان داده و با وجود برخی ناملایمتی ها سعی کردند در سنگر خدمت رسانی حاضر باشند.
مهدی فیضی اظهار کرد: ما در هر سنگر خدمت باید تلاش کنیم تا زمینه افزایش سرمایههای اجتماعی نظام را فراهم کرده و رضایتمندی مردم را زمینه ساز شویم.
وی تصریح کرد: سرمایه اجتماعی نظام زمانی تقویت میشود که اعتماد مردم به دست آید و این اعتماد نیز در سایه خدمت رسانی به محرومترین اقشار، دامداران و صاحبان واحدهای تولیدی طیور انجام شدنی است.
سرپرست دامپزشکی استان اردبیل افزود: در سنگر خدمت رسانی دامپزشکی تلاش خواهیم کرد تا در کنار تأمین امنیت و بهداشت غذایی مردم، زمینه مبارزه با بیماریهای دام و طیور را فراهم کنیم.
فیضی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: رسالت ما در این سنگر تقویت همگرایی و همسویی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی و تأمین امنیت غذایی و آرامش مردم در سر سفرهها خواهد بود که قطعاً دامپزشکی خدمات بهتر و شایستهتری را انجام خواهد داد.
مغضوب سازمان دامپزشکی شدم
مدیرکل سابق دامپزشکی استان اردبیل نیز در این مراسم با اشاره به فعالیت ۳۴ ماهه خود در حوزههای مختلف اعم از مبارزه با بیماریها، بحث قرنطینه و نظارت بر کشتار دام و طیور اضافه کرد: در همه این حوزهها شرایط استان اردبیل را در این سه سال به بهترین وضعیت ارتقا دادیم و سعی کردیم دامپزشکی استان اردبیل را جز سه اداره کل موفق استانی تبدیل کنیم.
بهلول تکلوی بیان کرد: اعتبارات دامپزشکی استان در این ۳۴ ماه از رقم سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به بیش از ۱۲ میلیارد تومان افزایش یافته که یک رشد چهار برابری را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه ریالی به بخش خصوصی بدهکار نیستیم، اظهار کرد: در کنار تسویه حساب با بخش خصوصی، خدمات دامپزشکی در حال حاضر با کیفیت و سرعت مناسب ارائه میشود و قطعاً در کنار آن ساماندهی نیروی انسانی را نیز در این مجموعه شاهد هستیم.
مدیرکل سابق دامپزشکی استان اردبیل از تلاش همکاران دامپزشکی در طول سال به رغم سختی شرایط خدمت رسانی قدردانی کرد و ادامه داد: ما در کنار جلوگیری از کشتار غیرمجاز در مسیر شهرها و روستاها، سعی کردیم تا وضعیت قرنطینه را در منطقه مرزی بیله سوار از لحاظ بهداشتی ارتقا دهیم که در کشور بی نظیر است.
تکلوی تولیدات طیور این استان را بالاتر از ظرفیت مصرف داخلی اعلام کرد و گفت: ۵۰ درصد تولید طیور این استان به سایر مناطق کشور حمل میشود.
وی از کنترل بیماری «انگارا» و «آنفلوانزای فوق حاد پرندگان» در استان خبر داد و تصریح کرد: در بحث بیماری «تب مالت» نیز وضعیت استان به سمتی است تا در آینده نزدیک ریشه کنی این بیماری را شاهد باشیم.
تکلوی افزود: گلایه ما از مسئولان کشوری دامپزشکی است که حتی در این سه سال یک مورد سفر و بازدید از استان اردبیل نداشتند و با ارسال برخی دستور العمل های غیرشفاف مانع از اجرای فعالیتهای مؤثر شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از زحمات ۳۴ ماهه «بهلول تکلوی» قدردانی و «مهدی فیضی» به عنوان سرپرست دامپزشکی استان اردبیل معرفی شد.
نظر شما