به گزارش خبرنگار مهر، طیب جعفری، ظهر دوشنبه در نشست خبری در تشریح طرح کالابرگ الکترونیک اظهار کرد: تکانههای تورمی در سال گذشته و امسال معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داده و هشدارهایی از سوی دستگاههای متولی در خصوص عوارض کاهش مصرف غذاهای پروتئینی و کربوهیدراتی بهویژه کودکان صادر شد.
وی ابراز کرد: به منظور جلوگیری از کاهش مصرف مواد غذایی در سبد خانوارها، از سال گذشته طرح کالابرگ الکترونیک با تعیین ۱۰ قلم کالا به عنوان اقلام مشمول طرح کلید خورد و افراد میتوانند یارانه ماه بعد خود را به شکل اعتباری در ماه جاری استفاده کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه همه یارانهبگیران امکان استفاده از این طرح را دارند، بیان کرد: سه دهک نخست درآمدی و گروههای زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی علاوه بر خرید اعتباری، با خرید ۳۲۰ هزار تومان از یارانه ۴۰۰ هزار تومانی در فروشگاههای مشمول طرح، ۲۰ درصد معادل ۸۰ هزار تومان یارانه اضافی دریافت میکنند.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۴۰ هزار تراکنش مربوط به کالابرگ الکترونیک در سطح کشور ثبت میشود، عنوان کرد: از زمان اجرای طرح ۵ هزار و ۱۲۲ سرپرست خانوار در استان زنجان به پایانههای فروشگاهی مراجعه کردند و ۸ هزار و ۳۲۰ تراکنش انجام شده است.
جعفری از فعال شدن یک هزار و ۸۸ پایانه فروشگاهی برای مراجعه مردم و خرید از طریق کالابرگ الکترونیک خبر داد و گفت: در ابتدای طرح تعداد پایانههای فروش ۴۸۰ مورد بود و تلاش داریم تعداد فروشگاهها را افزایش دهیم و تقویت دهستانها نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه در این طرح کارت جدیدی صادر نمیشود و همه کارتهای بانکی به نام سرپرست خانوار قابل استفاده است، عنوان کرد: در این طرح با هر کارت بانکی میتوان خرید کرد؛ چراکه در این طرح کدملی شارژ میشود و فرد تنها با ارائه کدملی نیز میتواند خرید کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه ۱.۳ درصد جمعیت کشور در استان زنجان ساکن هستند، یادآور شد: ۲ درصد تراکنشها در طرح کالابرگ الکترونیک به استان زنجان اختصاص دارد و نشان از میزان استقبال مردم از این طرح دارد.
وی خاطرنشان کرد: شیر کم چرب بطری، پنیر، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج ایرانی، لبنیات، قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله، ۱۱ قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیکی است.
برخی از تعاونیهای مسکن در استان زنجان به وضعیت بحرانی رسیدند
جعفری به موضوع تعاونیهای مسکن و چالشهای آنها اشاره کرد و گفت: برخی از تعاونیهای مسکن در استان به وضعیت بحرانی رسیدند و اگر قبلاً نظارت جدی وجود داشت ما اکنون شاهد این معضلات نبودیم.
وی تصریح کرد: ما یک نقص ساختاری در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی داریم و باید ضمن تقویت سیستم نظارتی به قانون مراجعه کنیم و تکالیفی که قانون برای ما و حتی اتاق تعاون مشخص کرده را مورد عمل قرار دهیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ادامه داد: در حال حاضر این موارد را مورد بازنگری قرار دادیم و اقدامات نظارتی روی ریل قرار گرفته است تا به جلوگیری از تخلفات و حل وضعیت فعلی تعاونیها کمک کند.
نظر شما