به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم امینی با بیان اینکه برخی از پروژههای تأثیرگذار آبرسانی قشم به عنوان پروژههای ویژه در وزارت نیرو تعریف و پیگیری میشود، افزود: جزیره قشم محصور دریاست و ظرفیتی جز پروژههای نمک زدایی ندارد و از این رو تمامی پروژههای تأمین آب قشم معطوف به سرمایه گذاری در بخش آب شیرین کن هاست.
وی تصریح کرد: برای تأمین نیاز آبی قشم باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کرد و حتی در قالب مسئولیتهای اجتماعی نیز نیازمند مشارکت صنایع فعال در این جزیره هستیم.
معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای تأمین نیاز آبی قشم از هیچ کوششی دریغ نمیکند، گفت: موضوع تکمیل پروژههای در دست اقدام و طرحهای توسعه این شهرستان از طریق وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پیگیری و بر تسریع در تکمیل آنها تاکید شده است.
عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این بازدید با بیان اینکه دریا یک ظرفیت تمام عیار برای تأمین نیاز آبی قشم از طریق شیرین سازی است، گفت: در حال حاضر نیاز آبی شهرهای سوزا، درگهان و روستاهای قشم از طریق ۶ باب آب شیرین کن تأمین میشود.
به گفته وی، آبفا در تلاش است تا ظرفیت شیرین سازی آب دریا در قشم را از ۲۵ هزار و ۷۵۰ متر مکعب فعلی را با احداث ۶ آب شیرین کن دیگر را به ۴۲ هزار و ۷۵۰ متر مکعب برساند.
مدیرعامل آبفا همچنین با اشاره به قدمت بالای خطوط انتقال و توزیع جزیره قشم گفت: برای اصلاح و نوسازی خطوط انتقال و توزیع نیازمند اعتبار ویژه هستیم که تحقق این مهم تأثیر زیادی بر آبرسانی جزیره قشم خواهد گذاشت.
وی ادامه برای وارد مدار شدن ظرفیتهای جدید و تأمین نیاز آبی ۸۵ نقطه جزیره قشم شامل روستا، شهر و شهرک، به دلیل پراکندگی بالای روستاها، ۸ زون بندی پیش بینی شده است.
حمزه پور گفت: با مجموع اقدامات پیش بینی شده تا پایان امسال شاهد شرایط پایداری در جزیره قشم خواهیم بود.
نظر شما