پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

واژگونی قطار در تونس با دو کشته و ۳۰ زخمی

واژگونی قطار در تونس با دو کشته و ۳۰ زخمی

رسانه‌های رسمی تونس از کشته و زخمی شدن ۳۲ نفر بر اثر سانحه واژگونی قطار در حد فاصل پایتخت این کشور و شهر صفاقس خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رسانه‌های رسمی تونس از کشته شدن دو نفر بر اثر واژگونی قطار در حد فاصل شهر تونس، پایتخت این کشور و شهر صفاقس خبر دادند.

ایستگاه رادیویی «موزائیک اف ام» تونس ضمن اعلام این خبر افزود، در این سانحه که در ایستگاه شهر «مساکن» از توابع استان «سوسه» در شرق تونس اتفاق افتاد، دست‌کم ۳۰ نفر هم زخمی شدند.

این رسانه تونسی در شرح جزئیات سانحه افزود که یکی از کشته شده‌ها، راننده این قطار است که از مسیر خود منحرف شد، ولی هویت کشته شده دوم هنوز مشخص نیست.

هنوز درباره علت خروج این قطار از ریل خبری منتشر نشده است.

کد خبر 5816108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha