به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حیدری صبح جمعه در نشست ستاد مدیریت بحران پاوه با اشاره به چند فقره حریق طی سالجاری در مراتع این شهرستان، اظهار کرد: اگر حضور به موقع و جهادی مردم و مسئولان در کنار یکدیگر نبود قطعاً آتشسوزی اخیر ارتفاعات بوزین و مرهخیل گسترش مییافت.
وی حفاظت از محیط زیست را وظیفه همگانی دانست و افزود: امسال بارندگیهای خوبی داشتیم که به تبع آن پوشش گیاهی و مراتع نیز در مقایسه با سالهای قبل، غنیتر شده است.
سرپرست فرمانداری پاوه به جاذبههای طبیعی و گردشگری شهرستان اشارهای داشت و تصریح کرد: گردشگران علاوه بر تأثیر مثبتی که بر اقتصاد منطقه دارند میتوانند در صورت اعمال بیاحتیاطی تهدیدی برای دامن زیبای اورامانات باشند.
وی بیشترین آمار آتشسوزی مراتع شهرستان را مربوط به ایام تعطیلات پایان هفته دانست و گفت: ۹۵ درصد از اراضی شهرستان پاوه زیرپوشش منابع طبیعی است که ۲۳ هکتار از جنگلهای بوزین و مرهخیل حفاظت شده است.
حیدری با اشاره به کمبود امکانات و تجهیزات پاوه با توجه به تنوع گیاهی و جانوری خوب آن از مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزایش نیرو امکانات را خواستار شد.
وی بیان کرد: بافت خاک شهرستان پاوه به لحاظ جنس خاک نسبت به آب نفوذپذیر است بنابراین هدر رفت آب از چشمهها و قنات را زیاد داریم که باید این آبها برای استفاده کشاورزان در باغات و زمینهای کشاورزی کنترل شود.
حیدری با اشاره به پروژههای آبرسانی شهرستان، گفت: بخش عظیمی از این پروژهها توسط قرارگاه خاتمالانبیاء در حال انجام است و پروژه لارن برای تأمین آب شهر بانهوره و روستاییان اطراف و پروژه تأمین آب شهر نوسود و روستاییان اطراف و بازارچه شوشمی و همچنین بحث تأمین آب شهر پاوه از چشمه هانیکوان را نیز داریم.
نظر شما