۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳

مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد کشور:

زکات به عنوان بازوی اقتصادی در نظام اسلامی مطرح است

زکات به عنوان بازوی اقتصادی در نظام اسلامی مطرح است

اراک- مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه زکات به عنوان بازوی اقتصادی نظام اسلامی مطرح است، گفت: نیازمند ترویج فرهنگ پرداخت زکات هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد طاها مهری در همایش زکات توره نیز با بیان اینکه در آیات شریفه قرآن بسیار به واجب الهی زکات و پرداخت آن و تأثیر آن در حل مشکلات نیازمندان سفارش شده است، بیان کرد: ️ پرداخت به موقع زکات در حل مشکلات اقتصادی بسیار مؤثر است.

وی افزود: پرداخت زکات و سهم خداوند موجب برکت مال و آرامش زندگی شده و تأثیرات مثبت در زندگی خانوادگی دارد.

وی پرداخت انفاق، صدقه زکات و سهم فقرا را در ایجاد تعادل و توازن اجتماعی بسیار مؤثر دانست و گفت: در سال گذشته مردم خوب ایران اسلامی در سراسر کشور بیش از دو هزار و ۲۰۰ میلیارد زکات پرداخت کردند و کمک‌های مردمی علیرغم مشکلات اقتصادی آنها نشانگری اعتقادات قوی و توجه مردم به مسئولیت اجتماعی و دستگیری نیازمندان است.

مشارکت مدیرکل محترم امور اجرایی زکات کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه زکات به عنوان بازوی اقتصادی در نظام اسلامی مطرح است، افزود: اگر زکات به موقع پرداخت شود و در جامعه اسلامی فقیر وجود نخواهد داشت.

مهری افزود: کمیته امداد به عنوان دبیرخانه زکات کشور برنامه‌های متنوعی را در زمینه ترویج این واجب الهی انجام داده است و بخش قابل توجهی از وجوهات زکات در زمینه امور محرومین هزینه می‌شود.

وی در پایان گفت: در ترویج فرهنگ زکات پردازی بیش از گذشته نیازمند کار هستیم در سال گذشته خوشبختانه در تمامی استان‌ها جشنواره ترویجی، تکریمی و تبلیغی زکات برگزار و نتایج ارزشمندی از این جشنواره‌ها حاصل شد.

نقش مهم پرداخت زکات در حل مشکلات اقتصادی

مجید مؤمنی مدیرکل کمیته امداد مرکزی با بیان اینکه شرط قبولی نماز پرداخت زکات است و اهتمام به این واجب الهی موجب برکت در اموال می‌شود، گفت: پرداخت زکات درحل مشکلات اقتصادی و ایجاد عدالت اجتماعی در جامعه مؤثر است؛ معامله با خداوند پر از سود و بدون ضرر است و نتیجه خیر و برکت در زندگی دنیوی و اخروی دارد.

وی با بیان اینکه از طرح‌های موفق کمیته امداد استان مرکزی طرح شجره طیبه است، اظهار داشت: به موجب آن باغداران و کشاورزان بخشی از محصول خود را به عنوان زکات مستحبی به ایتام، نیازمندان و فقرا پرداخت می‌کنند و خوشبختانه این زکات پردازان تاکنون به طور قابل توجهی از برکت این بخشش‌ها بهره مند شدند.

کد خبر 5818394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha