علی تهوری امروز در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شرایط اقتصادی باعث افزایش هزینه شده و در نهایت یک تولید کننده مجبور میشود قیمت تمام شده خود را بر اساس آنالیز قیمت به جهت پایداری تولید افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه گران فروشی یک اقدام فردی میباشد، تصریح کرد: گاهی مواقع فردی برخلاف ضوابط قیمت گذاری و سود عمل کرده و که این تخلف است.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی گفت: مجموعه بازرسی و همچنین همکاران در حوزه تعزیرات وظیفه دارند تا با گران فروشی یعنی کسی که سطح قیمت تعریف شده را رعایت نمیکند مطابق با مقررات قانون نظام صنفی و تعزیرات حکومتی برخورد کنند.
تهوری در مورد طرحهای نظارتی گفت: در بحث نظارت، تیمهای نظارتی سازمان صمت، جهاد کشاورزی، بازرسان اتاق اصناف، رؤسای شعبات تعزیرات حکومتی صبح و بعد از ظهر بر عرضه کالا و خدمات نظارت دارند.
وی ادامه داد: اولویت فعالیت تیمهای نظارتی بر شکایات مردمی و گزارشات رسیده به سامانه ۱۲۴ و بازدیدهایی که در قالب کشت مشترک انجام میگیرد میباشد.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی با اشاره به ایام پیش رو شامل عید قربان، عید غدیر و بازگشت حجاج از سفر معنوی حج بیان داشت: به همین دلیل تقاضا برای برخی از کالاها از جمله آجیل، شیرینی، مواد پروتئینی و کالاهای مشابه افزایش مییابد بنابراین از امروز طرح نظارتی ویژه بازگشت حجاج در استان آغاز شده است.
تهوری ادامه داد: به خاطر اطمینان بخشی به مردم بازرسی از انبارها تشدید شده و بازرسی از مراکز نگهداری کالا و سردخانهها، خرده فروشی و عمده فروشیها صبح و بعد از ظهر انجام میشود.
وی از فعالان حوزه اقتصادی خواست تا انبار نگهداری کالاهای خود را در سامانه جامع انبارها و گردش کالاهای خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی گفت: این دو مقوله باعث میشود که زمانی که دستگاههای ناظر و بازرس مراجعه میکنند مشکلی برای متصدی واحد صنفی به وجود نیاید.
تهوری در بحث خرده فروشیها تأکید کرد: با توجه به افزایش جرایم تعزیرات حکومتی از خرده فروشان تقاضا میشود تا نرخ نامه خدمات را ارائه و نرخ کالا را بر روی کالا نصب کنند و فاکتور خرید کالای موجود را در جهت ارائه به بازرس در واحد صنفی داشته باشد.
وی با بیان اینکه درج قیمت اولین حق مصرف کننده میباشد، افزود: قیمت کالا باید توسط مصرف کننده قابل روئیت بوده و این آگاهی بخشی اولین حق مصرف کننده است.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تعداد بازرسان دستگاههای نظارتی آنقدر نبوده که هر روز بتوانند تمام واحدهای صنفی و بنگاههای اقتصادی را مورد رصد قرار دهند، اضافه کرد: حداقل ۳۴ هزار واحد صنفی و چندین هزار بنگاه اقتصادی در استان وجود دارد بنابراین بهترین پل ارتباطی با مردم سامانه ۱۲۴ است.
تهوری ادامه داد: اگر مردم با هر گونه موردی از تخلف برخورد و یا حتی شک در این مورد کردند میتوانند با سامانه ۱۲۴ تماس گرفته و مورد را گزارش دهند و در همان لحظه کد رهگیری و پیگیری را از طریق پیامک دریافت کرده و در ادامه برای اطلاع از در روند رسیدگی به شکایت خود قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: بازرسان کمتر از ۲۴ ساعت واحد مربوطه را مورد بازرسی قرار داده و چنانچه تخلف باشد مطابق مقررات برخورد میکنند.
نظر شما