به گزارش خبرنگار مهر، سعید فلاح ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، در خصوص عملکرد تعزیرات حکومتی در سال گذشته اظهار کرد: در یک سال گذشته در حوزه کالا و خدمات ۵ هزار و ۷۳۰ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان واصل شده است.
وی افزود: از این تعداد پرونده ۴ هزار و ۹۷ فقره از سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، ۵۵۱ فقره از سازمان جهاد کشاورزی استان، ۵۷۰ فقره از اتاق اصناف و ۴۷ فقره از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به تعزیرات ارجاع شدند.
سرپرست ادارهکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در همین راستا ۵ هزار و ۸۰۲ فقره از پروندههای ارجاع شده به تعزیرات منجر به صدور حکم شده، ۱۲۵ فقره در حال بررسی و با توجه به مدت زمانی که برای پروندههای منظور شده است، پیشبینی میشود مابقی ظرف ۱۰ روز آینده به نتیجه برسد.
فلاح عنوان کرد: مدت زمان لازم برای رسیدگی به پروندههای مربوط به حوزه کالا، خدمات و بهداشت ۱۰ تا ۱۳ روز و پروندههای قاچاق کالا و ارز بین ۲۰ روز تا یک ماه است.
وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۳۹ پرونده در حوزه دارو و درمان به تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری واصل شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد سه فقره با مشارکت بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دو فقره با مشارکت بازرسان جهاد کشاورزی، ۱۹ فقره با مشارکت بازرسان اتاق اصناف و یک هزار و ۱۰۰ فقره با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بوده است.
فلاح اضافه کرد: یک هزار و ۱۴۶ پرونده حوزه بهداشت، دارو و درمان مختومه شد که بخشی از آنها مربوط به پروندههای سال گذشته بوده است و ۱۲ فقره باقی مانده نیز در دست رسیدگی است.
وی بیان کرد: در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز یک هزار و ۳۷۸ پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری ارجاع شد که از این تعداد یک هزار و ۴۸۷ فقره پرونده مختومه و ۱۵۲ پرونده باقی مانده است.
سرپرست ادارهکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در مجموع کل پروندههای وارد شده به این اداره کل ۸ هزار و ۲۴۷ فقره بود که از این تعداد با احتساب پروندههای باقی مانده از قبل ۸ هزار و ۴۳۵ پرونده مختومه اعلام شد.
فلاح تصریح کرد: ارزش ریالی محکومیتهای اعمال شده برای پروندههای تخلف ارجاع شده به تعزیرات حکومتی در سال گذشته شامل ۶۸۶ هزار میلیارد و ۳۴۳ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان در حوزه کالا و خدمات و ۲۹ هزار میلیارد و ۷۰۸ میلیون و ۵۴۲ هزار تومان در زمینه بهداشت، دارو و درمان است.
وی اظهار داشت: بیشترین تخلفات کشف شده در چهارمحال و بختیاری در زمینه کالا و خدمات عدم درج قیمت با یک هزار و ۸۴۰ مورد، گرانفروشی ۷۵۱ مورد، عدم ارائه فاکتور خرید ۵۱۹ مورد، عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی ۴۸۹ مورد، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی ۲۹۶ مورد، کم فروشی و تقلب ۲۷۵ مورد، عدم رعایت مقررات نظام صنفی ۱۴۱ مورد و عرضه خارج از شبکه ۱۳۳ مورد است.
سرپرست ادارهکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۵ هزار و ۱۲۴ پرونده وارد شعبه اجرای احکام این ادارهکل شده است که از این تعداد ۴ هزار و ۹۳۳ فقره مختومه شده است، افزود: در حوزه کالا و خدمات ۳ هزار و ۴۸۸ فقره، در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز ۸۶۳ مورد وارد و ۸۳۱ مورد از این پروندهها مختومه شده است، در بحث قاچاق کالا و ارز نیز ۷۷۱ پرونده وارد و ۶۹۸ فقره مختومه شد.
فلاح ادامه داد: حوزه عملکرد تعزیرات حکومتی در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز است.
وی عنوان کرد: در زمینه کالا و خدمات نظارت بر عملکرد متولیان واحدهای صنفی، تولیدی و توزیعی صورت میگیرد، علاوه بر واحدهای صنفی، رعایت بهداشت در اصناف مربوطه بررسی میشود، در این حوزه عمده کار توسط دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد انجام و به تعزیرات ارجاع میشود.
سرپرست ادارهکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این ادارهکل در کنار ناجا، جهاد کشاورزی، صمت، منابع طبیعی و آبخیزداری، شیلات و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه قاچاق کالاهای مصرفی، بهداشتی و آرایشی ورود میکند.
نظر شما