امیر رجبی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: نشریههای چاپی دارای مجوز استان اردبیل در حال حاضر به صورت هفتهنامه، ۲ هفتهنامه، ماهنانه و فصلنامه فعال هستند که البته تعدادی از این نشریات همچنان به چاپ کاغذی اقدام کرده و عرضه نشریات خود را به مردم استان اردبیل و شمالغرب انجام میدهند.
وی تصریح کرد: در کنار نشریات محلی، نمایندگی ۱۰۰ روزنامه سراسری و هشت خبرگزاری رسمی نیز در استان اردبیل فعال بوده و با تولید و انتشار اخبار و اطلاعات سعی میکنند به مردم استان اردبیل در این حوزه ارائه خدمات کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: عمده این نشریات سراسری و خبرگزاریهای رسمی با جذب خبرنگاران و راهاندازی دفاتر سعی دارند به صورت ملی فعالیت کرده و اخبار و رویدادهای استان را در سطح گسترده انتشار دهند.
رجبی تعداد اعضای خانه مطبوعات استان را ۱۹۵ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۲۵ نفر عضو صندوق اعتباری هنر هستند و ۴۴ مجوز غیر بر خط و ۶۶ مجوز پایگاههای خبری نیز در استان اردبیل صادر شده است.
وی از برگزاری ۶ جشنواره رسانهای در استان اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: رتبه استان اردبیل در کشور در حوزه فعالیتهای مطبوعاتی و مجوزهای نشریههای چاپی پنجم کشور است.
رجبی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در حال حاضر ۱۰۶ نشریه چاپی در استان اردبیل فعالیت میکند که یک مورد از آنها روزنامه، ۹ مورد هفتهنامه، ۳۰ مورد ۲ هفتهنامه، ۴۲ مورد ماهنامه، ۲۱ مورد فصلنامه، ۲ مورد ۲ ماهنامه و یک مورد ۲ فصلنامه است.
وی بیان کرد: در حوزه رسانههای الکترونیکی غیر بر خط نیز چهار هفتهنامه، ۶ ماهنامه، ۳۲ فصلنامه و ۲ فصلنامه داریم که در این استان فعالیت میکنند.
رجبی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: سرانه رسانه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این استان ۱۸ رسانه است که به نظر میرسد وضعیت مطلوبتری را در این حوزه شاهد هستیم.
وی از برگزاری جشنواره استانی خبرگزاریها و پایگاههای خبری در شهریورماه خبر داد و تصریح کرد: اصحاب رسانه استان تا ۱۵ مردادماه فرصت دارند تا آثار خود را ارسال کرده تا در این رویداد شرکت کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: امیدواریم با فعالیت مؤثری که رسانهها و اصحاب فرهنگ و هنر انجام میدهند زمینه برای رشد و بالندگی استان در ابعاد مختلف نیز فراهم آید.
نظر شما