۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۰۷

دبیر مجمع مطالبه‌گران شهرستان روانسر انتخاب شد

دبیر مجمع مطالبه‌گران شهرستان روانسر انتخاب شد

کرمانشاه- سید یاسین هاشمی با رای مطالبه گران شهرستان روانسر به عنوان دبیر مجمع مطالبه گران این شهرستان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر یکشنبه نشست مجمع مطالبه گران شهرستان روانسر با دستور کار انتخاب دبیر مجمع مطالبه‌گران این شهرستان با حضور مطالبه‌گران روانسری و حضور فرماندار شهرستان روانسر، امام جمعه موقت شهرستان روانسر و دبیر مجمع مطالبه‌گران استان کرمانشاه برگزار شد.

در این نشست اعضا حاضر با اکثریت آرا سید یاسین هاشمی را به عنوان دبیر مجمع شهرستان روانسر انتخاب کردند.

در این نشست همچنین بر برگزاری جلسات ماهیانه با حضور اعضا مجمع و مسئولین شهرستانی تاکید شد.

امیر مهتران دبیر مجمع مطالبه گران استان کرمانشاه در این نشست با تشکر از زحمات هاشمی در مدت دبیری موقت و تشکیل جلسات مستمر، تشکیل رسمی مجمع شهرستان روانسر را تبریک گفت.

مهتران همچنین خاطرنشان کرد: مجمع مطالبه گران حمایت ستادی از همه مطالبه گران را وظیفه خود می‌داند و در چهارچوب سیاست‌های ابلاغی قرارگاه فرهنگی اجتماعی قرب بقیه ا… (عج) از مطالبه‌گران حمایت خواهد کرد.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اصولی که مجامع شهرستانی باید به آن توجه داشته باشند مساله ظرفیت یابی و شناخت دقیق از صحنه فعالیت است که رهبر معظم انقلاب نیز بر این مساله تاکید دارند.

دبیر مجمع مطالبه گران استان کرمانشاه تصریح کرد: ظرفیت سازی و بحث آموزش یکی دیگر از اصول لازم در مجامع شهرستانی است.

وی در ادامه تشکیل یک جبهه مطالبه‌گری در استان کرمانشاه و شبکه‌سازی میدانی مطالبه‌گران را از مهمترین مأموریت‌های مجمع مطالبه‌گران دانست.

مهتران در پایان بر نقش تسهیلگری مجمع در عملیات‌های مطالبه گری تاکید و خواستار به میدان آوری مردم در پیگیری مطالبات شهروندی شد.

کد خبر 5825810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha