افشین دوستی با بیان اینکه «سد سرپری» در ۲ کیلومتری جنوب غرب کهگیلویه در مرحله احداث است در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: پس از احداث، از ظرفیت این سد ۵۰۰ هکتار از اراضی پایین دست و در بالادست در حوزه گردشگری استفاده شود.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی سد از سال ۹۰ تصریح کرد: به همت دولت مردمی آیت الله رئیسی و مسئولین استانی عملیات اجرایی سد مجدداً از دیماه سال گذشته در دستور کار مقامات استانی و شهرستانی قرار گرفت.
دوستی پیشرفت سازه را بسیار خوب توصیف و بیان کرد: اگر اعتبارات مصوب در نظر گرفته شده به موقع تزریق شود در سال آینده شاهد بهره برداری و آبگیری این پروژه خواهیم بود.
نماینده مجری طرح آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشخصات فنی سد آن را نوعی سد هموژن خواند و گفت: ارتفاع آن از کف ۲۷ متر، عرض بالای تاج سد ۸ متر و طول تاج سد ۲۰۳ متر است.
دوستی یکی از اهداف سد را کنترل سیلاب رودخانه «بیمنجگان» عنوان کرد و ادامه داد: حجم ذخیره سد ۴ میلیون متر مکعب را کنترل میکند و حجم تنظیمی سد ۲ و نیم میلیون متر مکعب است که ۵۰۰ هکتار از اراضی دارای آب پایدار خواهند شد.
وی یکی از امتیازات سد سرپری را جدایی آبریز از مخزن سد خواند و ادامه داد: محل تخلیه سرریز نزدیک به دره است که آب مازاد سد در دره تخلیه خواهد شد.
دوستی مشخصات جاده «سرپری» را بطول یک و نیم کیلومتر عنوان کرد و گفت: این جاده از جاده روستای چاه بردی منشعب میشود و در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: به مردم منطقه این نوید را میدهم که این جاده یکی از استانداردترین جادههای منطقه است.
نظر شما