۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۸:۴۵

استاندار کردستان:

اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در اولویت قرار گیرد

اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در اولویت قرار گیرد

سنندج - استاندار کردستان گفت: اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به سبب اهمیت جایگاه آنان در توسعه و پیشرفت استان باید در اولویت باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شنبه شب در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان در سنندج اظهار کرد: اشتغال فارغ التحصیلان به مشکل اصلی کردستان تبدیل شده است، به طوری که در آمار ثبت شده سامانه رصد طی سال گذشته، تنها نیم درصد از اشتغال جدید مربوط به افراد دارای مدرک دکتری، ۱.۶ درصد به متقاضیان کارشناسی ارشد و ۶.۶ درصد نیز متقاضیان کارشناسی اختصاص داشت.

وی افزود: این در حالی است که ۹۱ درصد اشتغال ایجاد شده برای افراد دارای مدرک تحصیلی دیپلم و زیردیپلم بوده است.

استاندار کردستان با بیان اینکه اشتغال عمده استان در بخش تولیدات صنعتی و کشاورزی است خاطر نشان کرد: دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید با برنامه و با جدیت بیشتری ورود پیدا کنند.

زارعی کوشا افزود: ما به مردم استان تعهد داریم و عملکرد خود را نه نسبت به استان‌های دیگر که نسبت به خود و ظرفیت‌هایمان می‌سنجیم.

استاندار کردستان با اشاره به نقش سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان را در این زمینه گفت: این سازمان خود را ضلع مؤثر اشتغال بداند و فعالانه به این حوزه ورود کند.

کد خبر 5831398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha