به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید محمدی بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران و در محل استانداری کرمانشاه با اشاره به کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه در فصل بهار بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، اظهار کرد: استان کرمانشاه در زمستان سال گذشته نیز کاهش نرخ بیکاری را تجربه کرد اما این کاهش در فصل بهار به ۵.۲ درصد رسید و این کاهش نرخ از میانگین کشوری بیشتر بوده است.
وی افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران اکثر استانهای کشور کاهش نرخ بیکاری را تجربه کردند اما پس از سالها استان کرمانشاه از صدر جدول بیکاری کشور فاصله گرفت.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: در فصل بهار همواره با توجه به رونق فعالیتهای کشاورزی نرخ بیکاری کاهش مییابد اما استان کرمانشاه با کار جدی به رتبه هفتم بیکاری کرمانشاه رسیده است.
محمدی خاطر نشان کرد: کاهش نرخ بیکاری محصول فعالیت یک شخص نیست و تمام مجموعه استان از استانداری کرمانشاه، دستگاههای اجرایی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای این مهم تلاش کردهاند و مسیر اقتصادی استان کرمانشاه ریل گذاری شده است.
وی ادامه داد: در موضوع پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ استان تهران با توجه به مرکزیت کشور تنها سه درصد را جذب کرده اما استان کرمانشاه بیش از ۲۷ درصد را به خود اختصاص داده است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به ریل گذاری اقتصادی استان، گفت: رویکرد ستاد تسهیل استان کرمانشاه تغییر یافته و فعال سازی واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال در دستور کار قرار گرفته است و از ظرفیتهای جدید همانند تأمین مالی از طریق بورس در حال بهره برداری هستیم.
محمدی با اشاره به توسعه روابط با کشور عراق شامل بخش عربی و کردی، اضافه کرد: افزایش سطح ارتباطات و مبادلات تجاری و سرمایه گذاری برنامه ریزی شده تا بتوانیم بیشترین بهرهبرداری را از این ظرفیت داشته باشیم.
وی با انتقاد از اینکه شهر کرمانشاه تاکنون فاقد میدان میوه و تره بار است، بیان کرد: با توافق با شورای شهر و شهرداری کرمانشاه در هر منطقه یک میدان میوه و تره بار را احداث خواهیم کرد و مکانهای مورد نظر نیز جانمایی شده و برنامه داریم در شهرستانهای استان نیز این کار را انجام دهیم و در همین راستا در ۶ ماه گذشته هفت روستا بازار را تأسیس و راه اندازی کرده ایم.
شهرستانهای استان کرمانشاه دارای تقویم گردشگری میشوند
محمدی با اشاره به اینکه استان دارای ظرفیتهای خوبی در حوزه گردشگری است، عنوان کرد: در حال تدوین تقویم گردشگری برای هر شهرستان متناسب با آب و هوا و فرصتهای گردشگری هستیم که به تقویت زیرساختهای گردشگری استان کمک کند.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در تقویم گردشگری شهرستان متناسب با ظرفیتها تخفیفات و برنامههای خاصی در نظر گرفته میشود و در نظر داریم نسبت به معرفی و برندسازی محصولات اقدام کنیم که به عنوان مثال خیابانی را سنقر به کسبه تخمه و فرش سنقر اختصاص دهیم تا گردشگران در شهر از این فرصت استفاده کنند و بهره اقتصادی را برای مردم به ارمغان بیاوریم.
وی ادامه داد: شهر کرمانشاه از گذشته به عنوان ارائه دهنده مرکز خدمات مشهور بوده و در این راستا سعی داریم محلی را برای بازار مبل، لوازم خانگی و صنایع دستی معرفی کنیم و هم اکنون در حال انجام مقدمات کار هستیم.
نظر شما