دکتر علی رضا استقامتی، با اشاره به هزینه های بسیار سنگین بیماری دیابت، به خبرنگار مهر گفت: وقتی چنین هزینه سنگینی از یک بیماری متوجه بیماران و جامعه است، می طلبد دستگاههایی مثل سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزارت بهداشت وارد عمل شوند و نسبت به کاهش این هزینه ها، راهکار و برنامه ارائه دهند.
وی، خواستار ورود بیمه ها و بیمه های تکمیلی به این عرصه شد و افزود: اگر قرار بر کمک مالی نیز هست، بهتر است از طریق بنیاد امور بیماریهای خاص که یک نهاد قانونی است، اقدام شود تا جای هیچ گونه ابهامی در این زمینه باقی نماند.
استقامتی، با تاکید بر اینکه کار می بایست به کاردان سپرده شود، گفت: اعضای انجمن غدد ایران، همگی در دانشگاهها تدریس می کنند و تخصص در زمینه بیماری دیابت را دارند. لذا، انتظار می رود که از نظرات و معلومات این انجمن در جهت پیشگیری و درمان دیابت استفاده شود.
عضو کمیته کشوری دیابت، تنها مرجع علمی و تخصصی کشور که می تواند در زمینه کمک به بیماران دیابتی و همچنین پیشگیری از شیوع این بیماری فعالیت کند را، انجمن غدد ایران دانست و یادآور شد: تمامی کار و زندگی اعضای این انجمن، در مسیر کمک به بیماران دیابتی خلاصه می شود.
نظر شما