پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۴۳

فرمانده انتظامی استان بوشهرخبرداد؛

انهدام باند قاچاق سازمان یافته سوخت در بوشهر

انهدام باند قاچاق سازمان یافته سوخت در بوشهر

بوشهر- فرمانده انتظامی استان بوشهر از دستگیری و انهدام یک باند سازمان یافته قاچاق سوخت در بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حیدر سوسنی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان بوشهر در راستای برخورد با قاچاق سوخت با انجام کارهای اطلاعاتی یک باند سازمان یافته قاچاق سوخت را شناسایی کردند.

وی افزود: این باند با استفاده از تعداد ۱۳ دستگاه کامیون سوخت رسان تعداد ۳۰۶ محموله قاچاق سوخت را با اسناد و بارنامه‌های جعلی و در پوشش فراورده‌های نفتی به میزان ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر از استان‌های خوزستان و بوشهر به استان هرمزگان به صورت عرضه خارج از شبکه قاچاق کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه پس از هماهنگی‌های قضائی این باند ۶ نفری در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند، تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی سوخت مکشوفه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

سردار سوسنی خاطر نشان کرد: پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است تا با قاچاقیان کالا، سوخت، ارز و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند لذا شهروندان به منظور حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا، از خرید و استفاده از کالاهای قاچاق خودداری وموارد مشکوک را به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد خبر 5834762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha