۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۲

قائم مقام حزب مؤتلفه:

برخی‌ها قرائت امام از اسلام را قبول ندارند

برخی‌ها قرائت امام از اسلام را قبول ندارند

اردبیل- قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی گفت: برخی‌ها در خود جماران قرائت امام از اسلام را قبول نمی‌کنند در حالی که اسلام ناب محمدی باید اصل و اساس حرکت نظام اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا ترقی پیش از ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در اردبیل اظهار کرد: گفتمان ولایت و رهبری در تحقق آرمان‌های نظام اسلامی بسیار نقش‌آفرین است و ضرورت دارد احزاب نیز در تحقق این آرمان بلند حرکتی جهشی انجام دهند.

وی تصریح کرد: مردم از احزاب انتظار دارند که به وظیفه خطیر خود در کادرسازی و نیرو سازی ارزشی بها داده و در این زمینه فعالیت کند و قطعاً در کنار آن، فعالیت‌های انتخاباتی، سیاسی و دیگر مسئولیت‌های اجتماعی نیز بسیار با اهمیت خواهد بود.

قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی گفت: مؤتلفه از سال ۴۲ با محوریت وحدت و بر اساس رهنمودهای امام راحل حرکت جهادی خود را در بسترسازی مبانی ارزشی و اسلامی آغاز کرده و در این راه همواره سعی داشته تا به وحدت‌آفرینی دیگر احزاب و گروه‌های سیاسی در کشور کمک کند.

ترقی افزود: مؤتلفه قطعاً محور وحدت خواهد بود و پرچمداری وحدت تمام نیروهای دلسوز انقلاب را بر دست گرفته و سعی می‌کند بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت‌ها را به شکل منسجم به پیش ببرد.

وی ضرورت رجوع به قرائت امام از اسلام ناب را یادآور شد و خاطرنشان کرد: عده‌ای در همین خود جماران فریاد تبعیت از راه امام سر می‌دهند در حالی که قرائت امام از اسلام را قبول نمی‌کنند و باید به سمتی حرکت کرد تا بر مبنای اندیشه‌های آرمانی امام حرکت‌های تحولی در کشور رقم بخورد.

ترقی خواستار مقام معظم رهبری را از احزاب و گروه‌ها حفظ وحدت، همگرایی و دور بودن از تفرقه و دودستگی اعلام کرد و ادامه داد: کشور ما به شدت نیازمند وحدت و انسجام ملی است تا از این مشکلات و گرفتاری‌ها عبور کرده و در مسیر پیشرفت روزافزون گام برداریم.

ترقی اضافه کرد: ما حق نداریم با اختلاف در کشور فضای دودستگی و یا صدای نفاق را بلند کنیم بلکه ضرورت دارد بر محوریت شورای ائتلاف در انتخابات پیش رو نیز اصولگرایان چتر وحدت و همگرایی را باز کرده و همه تشکل‌ها، گروه‌ها و احزاب را گرد هم جمع کنند.

وی دیگر وظیفه احزاب را کادرسازی، جذب نیرو و سازماندهی آنها اعلام کرد و گفت: اغتشاشات سال گذشته نشان داد که ما نتوانستیم در این حوزه موفق عمل کنیم و باید نیروهای وفادار انقلابی را جذب احزاب و گروه‌ها بکنیم تا بیشترین دفاع از مبانی انقلاب اسلامی را این جوانان خوش‌فکر انجام دهند.

ترقی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: قصور ما سبب شد تا در حوادث سال گذشته همه هجمه‌ها به سمت مقام معظم رهبری بیاید و ما حق نداریم این جایگاه را سپر بلای دفع تهمت‌ها و ناسزاها کنیم.

وی تصریح کرد: دولت فعالیت‌های منسجمی را در حوزه‌های مختلف آغاز کرده و به رغم مسائل و گرفتاری‌های مختلف تلاش می‌کند تا کشور را در ریل توسعه قرار دهد.

ترقی بزرگترین انتقاد از دولت سیزدهم را حضور مدیران دولت‌های گذشته در این دولت اعلام کرد و افزود: اگر قصد داریم بهترین نیروها جایگزین مدیران و مسئولان ناشایست و نالایق گذشته شود، باید منسجم علم کنیم نه اینکه بخواهیم برای ۱۵ هزار پست مدیریتی در کشور، ۱۲۰ هزار لیست ارائه کرده و تشتت اصولگراها را به نمایش بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: باید واقع‌بینانه و بر اساس تولید نیروی انسانی توانمند انتظار عزل و نصب از دولت سیزدهم بر اساس قواعد مشخص را داشته باشیم نه اینکه بخواهیم با تفرقه و دودستگی هر حزبی برای خود انتظار انتصابات خاص را داشته باشد.

ترقی اضافه کرد: استان‌ها باید به شکل منسجم و حتی فراتر از مرکز در انتخابات پیش رو فعالیت‌های خود را آغاز کنند و زمینه حضور با شکوه مردم را در انتخابات پیش رو در پای صندوق‌های رأی فراهم کنند.

وی با ابراز تأسف از عقب‌ماندگی‌های استان اردبیل در مسیر توسعه بیان کرد: انتظار می‌رود در دولت سیزدهم ضعف‌ها و کاستی‌های گذشته برطرف شود و استاندار و سایر مسئولان این استان در تحول‌آفرینی این استان گام‌های مؤثری را بردارند چرا که احساس می‌شود اردبیل در سرعین خلاصه شده در حالی که این استان با وجود عقب‌ماندگی‌های بیشمار همچنان نسبت به سایر استان‌ها تحرک کمتری در مسیر توسعه و پیشرفت دارد.

ترقی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما ضعف‌های گذشته را قبول داریم ولی در این دولت باید کار شبانه‌روزی انجام داده و مسائل و موضوعات تحولی را مد نظر قرار دهیم که دولت نیز در این زمینه آستین همت بالا زده است.

وی تصریح کرد: در ۲ سال گذشته دولت آن قدر درگیر مسائل متعدد به ویژه حل بحران آب و سایر حوزه‌ها بوده که فرصتی برای عزل و نصب‌های اساسی پیدا نکرده و ضرورت دارد در ماه‌های پیش رو با آرامش بهتر مدیران توانمند در استان‌ها سر کار بیایند.

ترقی ضرورت هماهنگی بیشتر قوا را برای گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم یادآور شد و گفت: هر چند به مجلس، دولت و قوه قضائیه نقدهایی وارد است اما به دور از تعارض و منافع باید مسائل و موضوعات مختلف کشور به ویژه در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گرفته و گره‌های کور این کشور در مسیر توسعه و تحول باز شود.

قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی ضرورت اعتلای جایگاه احزاب را در کشور به ویژه حرکت تحولی احزاب اصولگرا یادآور شد و افزود: هر چند هنوز از جایگاه واقعی و نقش‌آفرینی احزاب فاصله داریم اما امیدواریم در همین مقطع از تحولات نظام جمهوری اسلامی ایران کارها و فعالیت‌ها به نحوی پیش برود تا احزاب کارکرد واقعی خود را انجام داده و به وظیفه و مأموریت خود به درستی عمل کنند.

کد خبر 5838648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha