به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی در این خصوص اظهار داشت: برنامههای سوگواره بصیرت عاشورایی از ۲۸ تیر تا ۲۵ شهریور، همزمان با اول محرم تا آخر صفر در امامزادگان و بقاع متبرکه استان در سه سطح اجرا میشود.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف تقویت باورهای دینی و تبیین اهداف قیام عاشورا با بیان صحیح وقایع عاشورا، اجرای ویژه برنامههای مذهبی ماه محرم و اجرای صحیح نیات واقفین با موضوع عزاداری امام حسین (ع) و تطبیق آن با نیازهای روز جامعه برگزار میشود.
حجت الاسلام واحدی افزود: مراسم سخنرانی و عزاداری در شبهای دهه محرم، ویژه برنامه شیرخوارگان حسینی در ۲۱ بقعه متبرکه شاخص استان جمعه ۳۰ تیر مصادف با سوم محرم الحرام، عزاداری روز تاسوعا و عاشورای حسینی، شام غریبان ۵ و ۶ مرداد و مراسم شب شهادت امام سجاد (ع) در ۷ مرداد از برنامههای اجرایی در بقاع متبرکه در اجرای این طرح است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی برگزاری برنامه «احلی من العسل» ویژه برنامه نوجوانان حسینی در روز دوشنبه، ۲ مرداد با همکاری ادارات آموزش و پرورش از دیگر برنامههای شاخص این طرح برشمرد و گفت: همایش رهروان زینبی (س) ویژه بانوان مصادف با ۱۲ محرم، عصر روز یکشنبه ۸ مرداد در ۱۵ بقعه مجری سوگواره بصیرت عاشورایی برگزار میشود.
وی اضافه کرد: ۴۷ خیمه معرفت در بقاع متبرکه شاخص استان مرکزی در ایام برگزاری بصیرت عاشورایی دایر است که از این تعداد ۲۳ خیمه ویژه کودک و نوجوان، پنج خیمه معرفت چند رسانهای و ۱۹ خیمه هم به مشاوره اختصاص دارند.
حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه سخنرانی و عزاداری ایام محرم در ۹۵ بقعه برگزار میشود، تصریح کرد: اجرای مراسم "لبیک یا حسین" تعویض پرچم با بیرق عزای سید و سالار شهیدان همزمان با اول محرم با حضور هیایهای مذهبی در ۲۵ بقعه استان برگزار میشود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، اقامه نماز ظهر عاشورا را از برنامههای مهم در سوگواره بصیرت عاشورایی خواند و گفت: نماز ظهر عاشورا در ۶۵ بقعه متبرکه مجری طرح بصیرت عاشورایی که در مناطق دارای جمعیت بوده و محل رجوع دستجات عزاداران حسینی هستند، اقامه میشود.
حجت الاسلام واحدی گفت: راهاندازی کانالهای شمیم افق و شبکه مجازی یاوران مراکز افق، طراحی مسابقات سراسری با معرفی کتاب و تعیین جوایز ارزنده توسط مراکز افق امامزادگان، تأسیس هیأتهای مجازی در بقاع متبرکه برای استفاده هر چه بیشتر فضای مجازی در تبلیغ معارف حسینی نیز در این آئین دنبال خواهد شد.
وی افزود: راهاندازی پویش سیاهپوش کردن کوچهها و درب منازل با عنوان هر منزل یک بیرق امام حسین (ع) و راه اندازی پویش سراسری هر خانه یک حسینه و اجرای سنت حسنه روضههای خانگی هم با بهرهگیری از مبلغان اعزامی و روحانیون بومی در بصیرت عاشورایی امسال اجرا میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به استفاده از فرمایشات مقام معظم رهبری و عالمان دینی در برگزاری مراسم عزاداری امام حسین (ع)، به راه اندازی کاروانهای عزاداری با اجرای مداحان و ذاکران جوان و نوجوان درسطح شهر بدون ایجاد تجمع و ازدحام برای استفاده شهروندان، تاکید کرد و گفت: این کار برای بهرهمند شدن شهروندانی است که امکان حضور در مراسم را ندارد.
حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه ایستگاههای صلواتی برای پذیرایی از عزاداران حسینی در ۴۰ بقعه راه اندازی میشوند اظهار کرد: همچنین اطعام عزاداران حسینی از محل موقوفات در ۱۰ بقعه متبرکه سطح استان انجام میشود.
نظر شما